dinsdag 1 april 2014

Rondje Schottegat

Vanmorgen wilde ik verschillende zaken regelen. Achteraf niet in de meest effectieve volgorde, maar dat heb je soms.
Allereerst ben ik naar Curoil gegaan. Dat zit vlak achter de prikpost waar ik gister werkte. Maar je kunt moeilijk daarheen gaan als de patiënten op je zitten te wachten. Terwijl ik heel snel klaar was. Kwestie van je adres opgeven, je naam bevestigen en betalen. Klaar is Kees. Nu afwachten hoe snel of ze zijn. Ze hebben door problemen bij de Isla al een achterstand. Gister kwam de geruststellende mededeling dat de machine van de Isla weer gemaakt is, nu kunnen ze in gaan lopen met de levering van gas.

Toen bij de bank langs. De overzichten van februari (die hadden we maar voor de helft gekregen...) en maart halen. Kan ik tenminste zien wat er wel en niet gedaan is. Meer niet dan wel.
De wachttijd is daar minstens 3x zo lang als bij Curoil, alleen had ik wel gelijk wat ik hebben moest. Ik heb het ter plekke gecheckt.

En weer door. Op naar De Jongh's Sporthuis. Op zoek naar skeelers voor Theo. Die wil hij graag voor zijn verjaardag hebben. Hij skeelert veel en die van nu zijn versleten. Helaas, geen skeelers in zijn maat op het eiland. Dat wordt dan misschien zoeken in Nederland. Jammer dat ze zoveel wegen...

Daarna twijfelde ik wat ik zou doen. De boodschappen moesten nog komen, bij de Centrum. En ik moest daar UTS nog betalen, dus ik moest er wel heen. Nog afgezien van het feit dat ik ook eten moest halen voor vanavond. Mijn plan was om de boodschappen nog thuis te brengen, zodat het de koelkast in kon, maar ik had al wel in de gaten dat ik dat niet meer ging halen.
Wel naar de Centrum en gelijk door, terug, naar de Dividivi.
Nee, dit was geen goeie planning...
Ellen gehaald en door naar de Albert Schweitzer. Thijs opgehaald en nog 2 jongens die we in Julianadorp af moesten zetten. Aangezien ik mijn auto nog steeds niet vertrouw in de hitte van de middag en met de file bij de brug, zijn we de andere kant langs gereden. Het stuk weg wat ik al een paar keer eerder had gezien vanmorgen.
Ik was blij toen we thuis waren. Niks voor mij, dat heen en weer gecross van hot naar her. Gelukkig mag ik morgen weer bloedprikken...

Geen opmerkingen: