zondag 12 mei 2013

afscheid...

Vandaag in de kerk hebben we alweer afscheid genomen van een stel stagiaires. Langzaamaan loopt het leeg in deze tijd van het jaar. Jammer, ook dit was weer een leuk stel meiden. We hebben nog leuke herinneringen aan een gezellige en smerige dag op de vlakte van Hato....

 
 

Verder was het de laatste zondag van opa Vreugdenhil, althans, dat ze hier in de kerk waren... Dinsdag nog een afscheidsfeestje en dan is het woensdag echt voorbij op Curaçao.
Zullen we het hier voorlopig even zonder dominee moeten doen. Ook de kandidaat die hierheen zou komen heeft zich teruggetrokken. Moeten we weer verder op zoek.

In de middagdienst waren we net bij het laatste artikel van de Nederlandse Geloofsbelijdenis aangekomen. Dat kwam mooi uit. Het ging over 'het laatste oordeel'. Eigenlijk was de tijd te kort, blijkbaar zijn er genoeg vragen en gesprekspunten hierbij! In elk geval hebben we een goede bespreking gehad. Vanaf volgende week gaan we in de middagdienst een preekbespreking doen van de preek die 's ochtends gelezen is.

En dan is het weekend weer voorbij. Alle vrije dagen weer geweest, want aan tweede Pinksterdag doen we hier niet.

1 opmerking:

Colinda zei

Leuk Marriette :)
Bedankt voor alles!