dinsdag 7 mei 2013

Mooi zo!

Vandaag zijn de twee mannen opgepakt die een dreig-video hebben gemaakt. Eerste arrestaties dus! Of het iets te maken heeft met de moord op Wiels is nog de vraag. In elk geval zorgden ze voor angst en onrust. Hoe dan ook, het is mooi dat die twee er voor gestraft gaan worden.
Laten we hopen dat de echte moordenaars ook snel gevonden worden. Er komt hier weinig naar buiten. Ik vind dat een teken dat ze hard bezig zijn om een spoor te volgen.
Aan tafel, vanavond, hadden de jongens het over de goudkleurige auto waarmee de daders kwamen en gingen. Er is geen auto voor vermist opgegeven. Conclusie van het opsporingsteam Vreugdenhil: auto was van de eigenaar.
Goudkleurig... of bladgoud... Ooooooo! Zouden daar die goudstaven voor gebruikt zijn...
Oké, dat is een andere onopgeloste zaak. Maar het gaat dus om een goudstaafkleurige Kia die volgens ons vast niet tweedeurs is.... niet zo handig als vluchtauto voor drie mannen..... Ard zei ondertussen dat hij zo'n voorgevoel heeft dat er op Hemelvaartsdag rond Montaña wat te gebeuren staat en Theo viel hem daarin bij.... bakkes!



Vanmorgen was ik op de Dividivi. Omdat de hoogste groepen vandaag zijn begonnen met de EFO toetsen, mochten de andere groepen niet door de school lopen.
Dus zat ik daar een beetje voor Jan Doedel. Alhoewel... ik heb wel weer een stuk of 4 kasten gesopt. En dat was bepaald niet voor niets. Aangezien het de laatste week veel regent, blijft het stof lekker liggen. Buiten. Zodat m'n werk iets langer zichtbaar blijft.
Pas het laatste half uur kwam groep B nog bij mij. Dat zijn bijna de jongste kinderen bij ons op school. Het is zo leuk om ze enthousiast een boekje uit te zien zoeken. Ook vertellen ze graag wat ze van hun boekje vonden.

Thijs is vanmiddag voor de een na laatste keer naar Wilmie geweest. Hij is motorisch goed vooruit gegaan. Schrijven gaat ook veel beter, als hij wil. Daar hapert het nog wel eens. Volgende week de laatste keer. Dan maken we een afspraak voor over een half jaar, kan ze tegen die tijd bekijken of het met zijn rug ook goed blijft gaan. Wel lekker als we niet meer elke dinsdagmiddag de hort op hoeven. Altijd midden op de middag...

Nu nog even een lijstje maken voor Theo en Arjan, want die zijn al vrij morgen. Dat moet ik uitbuiten! Kamers soppen, dweilen, was ophangen... o nee, dat wilde Anja wel doen...

Geen opmerkingen: