donderdag 23 mei 2013

op naar het eind

... van het schooljaar. Net een mail gehad van de mentor van Theo. Morgen de cijferkaarten. Ze krijgen dan nog wel een toetsweek, en die cijfers tellen nog 3x mee. Maar heel veel zal het niet veranderen aan de cijfers die nu bekend zijn, aangezien alles van het hele jaar meetelt. Theo heeft niet veel over, maar zoals het er nu voor staat zal hij over gaan. Prettig vooruitzicht.
De rest van de kids doet het ook goed. Bij Arjan is het afwachten of hij gelijk door mag naar het VWO. Eigenlijk mag hij dan niet een 5 staan voor Papiamentu én Spaans. Dus dat wordt even spannend.
Ellen is nog druk met rekenen. Heeft over 2 weken het verkeersexamen. Maar dat komt vast helemaal goed.

Vanmorgen was ik op de Dividivi. Langzamerhand wil ik daar ook gaan afronden. Nog eens even porren dat ze andere biebouders gaan zoeken. Misschien is het een idee dat ik zelf een stimulerend stukje schrijf voor de nieuwsbrief.

Vanmiddag was Thijs met Kiet naar de Skatebaan. Hij kwam erg enthousiast terug. Voor herhaling vatbaar!

En de banaan groeit en groeit. Het tweede blad is nu open en vanavond zagen we dat zelfs het derde blad al kiert. Het eerste blad is nu opgerold naar boven en de banaantjes kijken de open lucht in...



Geen opmerkingen: