dinsdag 28 mei 2013

Warmer

Anja zei het ook al. Het wordt warmer. Maar zolang de wind zo lekker blijft waaien hebben we er nog niet te veel last van.
Behalve als je een kast in elkaar moet zetten. Vandaag heeft Ard een kast voor Arjan opgehaald. Waren we eigenlijk al 2 jaar naar op zoek. Vorige week stond er een op marktplaats. Een lekkere grote, kunnen al zijn kleren en bakken in. Wat een verzamelaar is het ook!
We hebben de kast maar even van te voren behandeld, want het leek wel of er gaatjes in zaten van houtworm. Volgens die mevrouw was dat niet zo, maar zat het er in om het ouder te laten lijken. We hebben het zekere voor het onzekere genomen.
Nu zit de kast in elkaar, is hij gesopt en ingepakt door Arjan en mij. Arjan heeft het druk gehad met het uitzoeken van zijn snoertjes, draadjes, stekkertjes en weet ik wat nog meer. Maar, het is er een stuk opgeruimder van geworden. Zijn kamer is ook groot genoeg voor een flinke kast.
Goed gevoel! Ook al loopt het zweet met straaltjes van mijn rug...

kast ontploft


O nee, hè.... Maar het is erger dan het lijkt....ehhhh, lijkt erger dan het is...


Vanmorgen in de bieb was het zo rustig. Het wordt zo langzamerhand tijd om de boel daar af te ronden. Nog ruim 4 weken school, dat schiet mooi op. Over 2 weken maar eens beginnen met de boeken in te zamelen. En dan hopen dat ze voor volgend schooljaar nieuwe ouders kunnen vinden...

zo ieniemienie begint het!



1 opmerking:

Anoniem zei

Wat gaaf die Fotos van de banaan hihihi,
Leuk om te volgen. Jou andere verhalen ook hoor.
Groetjes Chantal versteegh