woensdag 23 oktober 2013

Feestje gevierd!

Best leuk: ik heb mijn Sertifikado gehaald voor de basiscursus. Mag gelijk door voor de conversatiecursus... Haha, dat wordt het echte werk. Maar we hadden eerst een gezellig feestje bij de snèk. Met z'n allen wat drinken. Leuk ook om kennis te maken met iemand die dan in hetzelfde groepje zit als ik. Volgende week weer fris van start!

Ellen en Thijs kregen vandaag allebei een kaartje van Rosemarijn, die vorig jaar hier stage liep. Ze waren er allebei zeer verguld mee! Daarom moesten ze van mij even een berichtje zetten op facebook. Ellen vindt zoiets wel een uitdaging. Maar Thijs vindt het, als een echte jongen, maar niks.
dat is dus wel echt een feest, als je een kaartje krijgt met de post!

"Dan ziet iedereen wat je schrijft! Dat doe ik echt niet!" En meer van dat soort dingen.
Toen liet ik hem zien dat je ook privé-berichtjes kunt sturen. Die dan niemand anders kan zien. Dacht ik er toch even niet aan dat hij natuurlijk via mijn fb aan de gang ging. En dat ik dús wel kan zien wat hij heeft geschreven. Zo wijs heb ik hem maar niet gemaakt.
Nadat hij een verplicht bedankje had geschreven, zag ik dat hij nog een opmerking maakte die minder vleiend was voor mij. En vervolgens keek hij nog even verder en plaatste nog een paar grappige nootjes. Die dan met mijn naam erbij komen. Oeps...

Aangezien ik weer eens de touwtjes van de computertijd aangetrokken heb, Arjan erg vroeg thuis was, de middag dus lang was... Ging Arjan vanmiddag creatief aan het knutselen. Met wat modder, azijn, snoertjes en weet ik veel wat nog meer, kreeg hij het voor elkaar om stroom op te wekken. Hij kon er een klokje op laten lopen!
Het zou leuk zijn (voor mij) als hij dan ook creatief zijn kamer op zou ruimen. Want die ziet eruit of er een bom ontploft is. Maar helaas, dat wordt weer een dagje zuchten (voor hem).

modder met azijn-smurrie in cupcake-vormpjes...

Thijs had een grappig boek uitgezocht in de bieb gister. Blijkt dan Ellen hem ook erg leuk vindt. Dus die vechten nu steeds om hetzelfde boek. Mijn oplossing om hem na elkaar te lezen vinden ze belachelijk. Nee, dat moet NU!!
Tja, dan maar om de beurt...

Geen opmerkingen: