zondag 6 oktober 2013

Sunday activities

Vanmorgen eerst naar de kerk geweest. Het was wel duidelijk dat het hier vakantie is: erg leeg. Maar goed, dat geeft niet. Er staat in de Bijbel dat "waar 2 of 3 zijn vergaderd in Mijn Naam, daar ben Ik in hun midden" en gelukkig waren we nog wel met meer dan 2 of 3. Na kerktijd zijn we naar Gerard zijn huis gegaan, waar we in alle rust koffie konden drinken en bijpraten.

Ard en de jongens hebben dat in sneltreinvaart gedaan en zijn toen doorgereden naar Caracasbaai, waar ze een meeting hadden met de free divers-club van Curaçao. Ard heeft zijn grenzen weer verlegd, naar beneden toe: bijna 26 meter diep... Hij liever dan ik, maar dit terzijde.
Arjan en Thijs vermaakten zich met een zelfgemaakt vlot van schuimrubber. Verpakkingsmateriaal voor de nieuwe beeldschermen die op de scholen komen. Van een formaat waar je dus een vlot mee kunt maken!
Ard komt weer boven na -26 meter

so happy....

Zelfs Thijs en Arjan horen er bij....

Ard haalt Danny halverwege op... security check...


Ellen en ik zijn aan het begin van de middag terug gegaan naar huis. Na een kopje kerriesoep, gemaakt van een restje kerriesaus, zijn we naar de baai gegaan. Onze eigen baai...Ard was toen ook net weer thuis gekomen, die ging ook mee. Theo, Arjan en Thijs vonden het welletjes voor vandaag, die bleven thuis.

Geen opmerkingen: