maandag 14 oktober 2013

Sneu

Had Ard zich zo verheugd op dat bezoekje aan de Amsterdam (marineschip), moest hij vandaag op school achter een aannemer aan die het werk erbij liet zitten.
Ik kreeg spontaan flashbacks van onze eigen bouwperikelen. Daar leek het veel op, alleen de naam van de aannemer was anders. Er waren in de vakantie nieuwe ramen in de klaslokalen gezet, nu moest er nog opgeruimd worden en andere kleinere klussen gedaan. Er zijn wel werklui aanwezig maar die doen geen ....

Je moet er op de neus bij staan om ze op het werk te wijzen. Dus nu ('s avonds 10 voor 10) is er iemand anders die ze achter de vodden zit. Gelukkig dat Ard dat dan nog net niet hoeft te doen...
Maar deze ellende zorgde er voor dat Ard even een snelle blik naar binnen heeft geworpen bij de heli, en toen weer rap door geraced is.



Hopen dat de kindertjes morgen weer in de klas kunnen zitten. Het waren kleuterklassen, dus onze kids waren gewoon op school, vandaag. Die hebben niks gemerkt van alle consternatie.

Bij ons hield de computer er weer eens mee op, op het Lab. Tijd voor een nieuw systeem, maar ja, dat kost nogal wat. Gelukkig heeft de ICT-er alles weer aan de praat gekregen. Moest ik wel vanochtend alle buizen met de hand schrijven. Wat ben je dan blij als het weer werkt en je barcodes kunt plakken! Was ik nog netjes om kwart over 12 weg. Blij toe dat we dit vorige week niet hadden, toen het zo druk was. Vandaag was het iets beter te overzien, wat aantallen patiënten betreft.

Vriend Kiet was vanmiddag bij Thijs. Ze hebben hun fantasie flink losgelaten op de Lego. Ze kunnen echt eindeloos verhalen verzinnen. Wel echt op een jongens-manier, met veel vechten. Dat hoort er blijkbaar bij. Tja, zo lang ze dat met Lego doen en niet op straat, vind ik het goed.

Arjan en Ellen zijn naar Target geweest. Ze zijn er erg enthousiast over. Leuk, met 3 nieuwe leiders. Loopt prima, als ik hun zo hoor.

Geen opmerkingen: