dinsdag 15 oktober 2013

gaten vullen en de boot gemist...

Mariette is een avondje op pad, eerst naar de laatste les basis-papiamentu en daarna de liturgiecommissie. Ik dacht: laat ik maar vast even schrijven, dan kunnen we straks nog even samen een wijntje drinken.

Mijn dag was wat minder hectisch dan gisteren, maar de aannemer heeft een soort van ZtotZ moeten doen om de beloftes waar te maken. Vanmorgen toen wij op school aankwamen, laadde hij net de laatste gereedschappen op om naar huis te gaan. Hij was de hele nacht doorgegaan en had zijn klus zo'n beetje af. Ik neem aan dat hij vandaag nog wel heeft bijgeslapen.

Vandaag is ook de zr ms Amsterdam weer vertrokken, compleet met dominee en boordheli. Ze gaan nu op drugs jagen de komende weken. Zou voor de helikopterbemanning natuurlijk een leuke start zijn, de heli is sinds deze zomer actief en heeft dus nog geen leuke scores behaald. Natuurlijk hoop je dat er geen drugsboten gevonden worden, maar dat is hopen tegen beter weten in, er vaart van alles en er wordt maar een klein deel gepakt.Arjan kwam weer thuis met mooie cijfers, die heeft de eerste toetsperiode dus prima gepresteerd! Ellen doet het ook erg goed op school, heeft in een kwartaal de rekenboeken van groep 6 er door gejaagd en is nu (in haar voorlaatste jaar op de Divi) bezig met groep 7... lekker op schema dus! Juf was vandaag op huisbezoek, ik begreep dat het erg geslaagd was, enige minpuntje was dat de baby niet meekwam, helaas!

Mariette heeft vanmorgen deel 1 bij de tandarts afgehandeld, maar.... verrassing, er moet nog meer gebeuren. Morgenvond hebben we een bbq met de harde werkers van Andoburg en onze lokale ict'ers. Er is deze week enorm hard gewerkt aan het nieuwe netwerk, tijd voor een feestje dus. Ook Arjan mag meedoen omdat hij als vakantiewerker de hele week heeft gesleuteld en geknutseld.
Als het een beetje meezit gaan we eerst het water in voor een duikje en wat Lionfish.... dan is de bbq ook beter gevuld.

Geen opmerkingen: