maandag 9 december 2013

Schotte en het vervolg van het sprookje...

O nee, het is inmiddels een tragedie aan het worden. Er waren al zoveel berichten verschenen in de media, waaruit duidelijk bleek dat hij minder fraaie activiteiten had ontplooid. Om het maar eens netjes te zeggen. Maar aangezien hij een zeer geslepen persoon is, zijn ze bij het OM niet over 1 nacht ijs gegaan. Al hebben we hier met z'n allen getwijfeld of het OM wel van plan was om hier aandacht aan te geven. Blijkt maar weer dat we met z'n allen toch iets te negatief dachten. Want vandaag hebben ze alle papieren en computers in beslag genomen. Niet alleen bij Schotte thuis, ook op zijn kantoor, bij het kantoor van zijn partij MFK, bij de Staten en bij zijn schoonvader Van der Dijs. Ook zo'n twijfelachtig iemand, die met veel geld aan veel touwtjes trekt op Curaçao. Tja, dan wordt het nu weer afwachten, want nu moet alles bekeken worden en alle bewijsmateriaal op een rijtje gezet. Het meest schokkende nieuws vond ik zelf dat ze een telmachine moesten ophalen, naar men zegt om het vele geld dat gevonden is te kunnen tellen. Wie nu nog gelooft dat de man onschuldig is, die heeft onder een steen geleefd...
Nu hopen dat de regering niet valt voordat deze zaak uitgezocht is. Want er zijn echt nog mensen die blind achter Schotte aanlopen.

 
Vanmiddag, tegen 5 uur, hebben we onze nieuwe dominee van Hato gehaald. Met vrouw en kindertjes. Ze hadden een goede reis gehad. Het was een gezellige samenkomst met Anja, Gerard en Henk, en wij dus. Ellen baalde al dat ze naar Target moest, want die had wel bij dit feestje willen zijn.

Geen opmerkingen: