dinsdag 31 december 2013

Klaar




Oke, iedereen zal het wel druk hebben met heel andere dingen, maar traditiegetrouw zullen we toch weer een nieuwe blog toevoegen aan de dagelijkse collectie babbels en brabbels vanaf Curacao.

Ik (Ard) werd vanmorgen gewoon om 8 uur wakker, dat was wel bijzonder! Ik ben vannacht wel een paar keer wakker geweest omdat draaien en keren in bed niet lukte met mijn dikke pootje, maar de pijn was gelukkig veel minder en met een paracetamolletje goed te doen. We werden ons bed bijna weer in gestuurd door de kids, want die hadden een verrassing voor ons bedacht, ontbijt op bed met verse croissantjes en al... we zijn het bed maar niet weer ingedoken, maar hebben wel heerlijk relaxed op de voorporch zitten ontbijten met z'n tweeën.


Vanmiddag zijn we, Ard + Mariëtte, Ellen en Rianne, naar Hato gegaan. Om Kirsten op te halen en tegelijk de dominee met vrouw en kinderen uit te zwaaien. We hebben nog even gezellig een bakje koffie gedronken met elkaar.
En nu, eind van de avond, zit Kirsten met moeite haar ogen open te houden. Die is al meer dan 24 uur wakker! Je zal maar op Oudejaarsdag de reis naar Curaçao maken... Kwart voor 12 is ze als een blok in slaap gevallen. Morgen zullen we haar een gelukkig nieuw jaar wensen :)
Ellen vermaakt Joy

Sem en Eva drinken samen uit één flesje, het moet op, want je mag natuurlijk niks mee nemen na de douane

Ayo!!


Pagara bij de security, een gezellig samenzijn op Blue Bay

Thijs met zijn voorraad, een hele kunst om dat op tijd op te krijgen... Gelukkig mag je hier ook op 1 januari nog vuurwerk afsteken.

Ook de Top 2000, van Radio 2 is klaar. We kunnen weer overgaan tot de orde van de dag.


Geen opmerkingen: