zondag 29 december 2013

laatste decemberzondag...


Afscheid van onze tijdelijke dominee. Natuurlijk met de stille hoop in ons hart dat er een tijd komt dat deze dominee voor langer naar Curaçao mag en wil komen. We leggen het in Gods hand, Hij weet wat goed is voor onze gemeente. In elk geval hebben we een paar goede, leerzame, gezellige weken met elkaar gehad. We gaan geïnspireerd aan de slag met het kringenwerk en hopen de komende maanden eerst onze eigen gemeenteleden en broers en zussen beter te leren kennen!



Ondertussen hadden Theo en Arjan, achter in de kerk, ook iets minder hoogstaande experimenten met het fototoestel van Ard uitgehaald. De resultaten zullen we maar niet op de blog zetten...

Vanmiddag, onder het eten, maakte Thijs een rake opmerking. Theo vroeg over Thijs: Wanneer gaat hij dan voor zijn nachtje logeren naar oom Herman en tante Anja?
Waarop Thijs reageerde met: 'hé ik heb zelf een tong gekregen van de Here God!'
En even later, tegen Ellen: .....  'Dat krijg je er van als je haasje de eerste wilt zijn.....'
Waarop wij allen in lachen uitbarstten. Dat was te veel gevraagd van Thijs zijn incasseringsvermogen. Zwaar beledigd verliet hij de tafel... Het is weer goed gekomen, later.

We maken ons op voor de laatste dagen van 2013. Wat zullen we eten, de komende dagen? Wanneer doen we de boodschappen? Hoeveel oliebollen moeten we halen (Halen?? Ja, zelf bakken ben ik nooit aan begonnen...) We bereiden ons voor op de komst van een nieuwe stagiaire, Kirsten, die oudejaarsdag komt. In één moeite door zwaaien we dan gelijk Peter en Lucie en kinderen uit.
Oftewel, genoeg te doen. Maar eerst moet ik nog een ochtend werken, morgen. Die 6 dagen vrij zijn zomaar omgevlogen!

Geen opmerkingen: