donderdag 12 december 2013

Net terug...

Van de kerk. Morgenavond hebben we een zangavond, alabansa. Ik vind het heerlijk om dan voor een keer mee te zingen. En ook Ard bedacht op het laatste moment dat hij wel zijn talenten in de strijd kon gooien.
Ik had begrepen dat we er om half 8 zouden zijn, omdat we veel te oefenen hadden en morgen is die alabansa al. Maar ja, we hebben meer dan een half uur zitten wachten, want de rest had het niet zo opgevat.
Daarna hebben we met vereende krachten het programma in elkaar gedraaid, waarna we eindelijk konden beginnen met oefenen.
M'n keel is schor, maar het zingen was fijn. Het wordt vast een mooie avond.

Theo en Arjan hadden geen goed gevoel over hun toetsen van vandaag. We wachten nog maar even af wat het echt geworden is.
Voor morgen hebben ze er alle vertrouwen in: Theo Nederlands, Arjan economie en NASK. Daar lacht hij om, vindt hij leuke vakken en het gaat ook goed.
Dan kunnen ze in het weekend weer hard aan het leren voor de moeilijke vakken van volgende week. In elk geval Papiamentu voor allebei.

Ellen en Thijs zijn eerst naar de baai geweest, even lekker ontspannen. Daarna moesten ze nog aan het leren. De woordjes van Thijs voor Papiamentu gaan al goed, niet dat hij de betekenis weet, maar hij kan ze wel goed schrijven. Ik weet niet hoe hij het doet, maar hij heeft voor zichzelf een strategie bedacht waarmee het lukt.

 
Ellen mag zondag ook voorin de kerk zingen. Het lied: Van A tot Z, heeft ze op Choose Right nog geleerd. Kan zij het voorzingen... Misschien kunnen we het zaterdag bij de gemeente-bbq nog met elkaar oefenen.

Nu mijn glaasje wijn opdrinken, dan is het wel bedtijd!

Geen opmerkingen: