dinsdag 24 december 2013

Bijna Kerst

Vanmorgen is Rianne gekomen. Het viel nog niet mee om voorbij de Immigratie te komen. We dachten allemaal: met Dividivi, gaat lekker snel. Maar helaas, er kwamen nog een paar vliegtuigen uit Amerika aan, dus de controle was streng en het tempo laag... Ze was er laatst met KLM sneller doorheen dan vandaag met Dividivi.
We hebben toen eerst maar eens even bijgekletst, gaat toch makkelijker dan skypen, want mijn laptop doet het niet geweldig. Dus dit is een stuk beter!
Toen waren er nog wel wat voorbereidingen te doen voor Kerst. De presentatie maken voor morgen. De ham vast stoven. Een sopdoekje her en der door heen halen.
En vanavond zijn we naar de Kerstavond dienst geweest van de Papiamentstalige gemeente. De kids onder protest, maar ik ben blij dat we gegaan zijn. Het was goed om elkaar daar te ontmoeten.
Na de dienst zijn we nog even naar de stad geweest. Rianne laten zien hoe mooi alles verlicht is. Veel meer dan vorig jaar!




Thuis hebben we als beloning bitterballen gebakken. Nieuwe voorraad van de Centrum: ze zijn heerlijk!

Morgen hebben we dan een dienst van onze eigen gemeente. Vieren dat onze Here Jezus naar de aarde kwam, als een baby. Om uiteindelijk voor onze zonden te sterven aan het kruis...

Geen opmerkingen: