zaterdag 21 december 2013

Camping...

Ard had aan Thijs beloofd dat hij nog een keer buiten mocht slapen. Leek hem zo leuk, in de hut... Maar ja, de hut is weg, de bomen omgehakt, nergens kunnen we nog een hangmat ophangen. En als klapper: het regent elke nacht. Waar blijf je dan met je beloftes??
Nu hangen de tentjes in de slaapkamers van Thijs en Ellen, want Ellen wilde natuurlijk ook. Oké, kan ze vast oefenen voor de hike! Mat erin, slaapzak erop, zaklantaarn bij de hand. De camping is compleet.

9.15 en dan pas ontbijten.... luxe!!!

relaxed ontbijt op de semi-camping....

Vanmorgen heb ik ook al zo gelachen om Ellen: we hebben een stoeltje staan die we ook altijd mee hadden met kamperen. Die is ergens tussenuit gekomen en vorige week gebruikt met de barbecue. Vanmorgen zat Ellen erin, en zegt ze: ik heb net het gevoel dat we op vakantie zijn!
Ja, zei één van de jongens, je zit op een vakantiestoel en de zon schijnt...

Voor de rest was het nog geen vakantie, want ze hebben allemaal hard gewerkt om hun slaapkamer schoon en opgeruimd te krijgen.
Maar tussendoor was er wel tijd om te voetballen in de bagger. En een beetje op leguanen te jagen. Geen kunst aan op die bruine vlakte...


Verder heeft Ard nog geprobeerd om Lionfish te vangen, 2 mini's, de rest is hem gesmeerd... Toen kwam er een hoosbui, en zijn ze naar huis gegaan. Eigenlijk was het ook nog te vroeg voor de Lionfish. Het was nog niet donker genoeg. Toen had hij onverwachts nog tijd (en blijkbaar energie over...) om een hek te plaatsten als scheiding tussen onze wildernis en die van Bluebay... Gelijk een mooie fuik om de leguanen in te jagen. Arjan had al een blauwe plek omdat een boze leguaan hem met zijn staart een zwiep gaf en Theo zit onder de schrammen omdat hij opengekrabt is door deze zelfde leguaan die er niet van gediend was door de heren Vreugdenhil te worden gepakt en opgegeten...

Geen opmerkingen: