vrijdag 6 december 2013

Sint met vertraging en een dikke Sebring...

Wij hebben vanavond een gezellige avond gehad. Iedereen had heel erg zijn best gedaan op de surprises en gedichten. Lappen tekst kwamen tevoorschijn... Dat is toch wel het leukste aan Sinterklaas met grotere kinderen.hier krijgt Arjan een fles waarin een opdracht en een stel legopoppetjes zijn ingevroren. Opdracht: zoek je cadeau (een wetsuit) op de slaapkamer van papa en mama. Het duurde even voordat die opdracht leesbaar was ontdooid.

Thijs kreeg een grote pepermunt, daarin verstopt de aanwijzing waar zijn cadeautje lag.

Ellen kreeg een heel lang gedicht, waarin haar talenten werden genoemd en geroemd. Toch wel leuk, soms, grote broers...

even een rondje rijden in de cabrio van onze gasten. Daniël had nu geen kleinere auto... wat een straf!


papa Ard kreeg een lang gedicht (op een rol wc-papier) over de klussen die nog gedaan moeten worden, met aan het eind een opschrijfboekje. Wel leuk, soms, van die gelegenheden waarin je wat frustratie kwijt kunt.

mama Mariëtte moest een gedicht voorlezen over het beklimmen van de Christoffelberg. De spierpijn die dat opleverde. Dit was het werk van Thijs, die dus ook zo graag de Christoffel op wil...

creatief hoor, samen met papa!


Dan staat Theo er nog niet op. Die had een grote mobiele telefoon gekregen, met daarin verstopt een Wieler-blad. Ellen had het helemaal zelf gemaakt, behalve het gedicht, dat hebben we samen gedaan. En zo komen ze elk jaar een stap verder.

Geen opmerkingen: