zondag 8 december 2013

Zondagse activiteiten en vla!

Vanmorgen heeft Ard een preek gelezen, waar we vanmiddag over doorgesproken hebben tijdens de leerdienst. Bezig zijn met de zin van (ons) leven. Dit naar aanleiding van de geschiedenis van de zieke koning Hizkia.
Na de ochtenddienst zijn we met Herman en Anja meegegaan, want Herman was jarig in de afgelopen week. Theo en Arjan gingen liever naar huis. Die hebben dus wat gemist. Want we hebben iets heel lekkers, heel Hollands gegeten: vla. Anja kent ons heel goed, die weet dat we hier nooit vla eten (en dat we dat wel lekker vinden!!). Jammer jongens, vla met slagroom. Mmmmmmmmmmmm.

Arjan heeft zich nog even uitgeleefd op zijn palen-constructie. Toen wij thuiskwamen riepen Ellen en Thijs: Jaaa, een schommel! Thijs vindt het heerlijk om hier op heen en weer te schommelen. Hij heeft er ook nog het één en ander bij gemaakt. Voorlopig mag het nog even blijven staan.

Na de middagdienst vroegen de kinderen of ze met onze gasten mee mochten rijden in de cabrio, met open dak. Die zeiden tegen Ard: Wil jij niet liever met ze naar huis rijden, dan gaan wij wel met Mariëtte mee.
Dus reed Ard, prinsheerlijk, met 4 kids in de cabrio naar huis. Jammer dat ik geen fototoestel mee had. Het was wel een foto waard geweest!



Bij de afwas kreeg Theo een dwaas idee: de dweil, die gelukkig schoon en droog was, legde hij over zijn hoofd. Kijk, zei hij, ik ben Ruud Gullit!
Je maakt wat mee met dat stelletje...

En ik ben helemaal happy. Ik ben op een site gekomen waarmee je super-simpel een liturgie in elkaar zet. Nu nog zien dat de kerkenraad er akkoord mee gaat, want je hebt wel een licentie nodig voor het liedboek. Heel logisch, eigenlijk. 

Geen opmerkingen: