zaterdag 28 december 2013

alle varkens weer gewassen.....



Zo, de mannen, Rianne en Ellen zijn weer thuis na hun tweedaagse Hike op San Juan. Nog niet alle zooi is aan kant en de was moet deels nog worden weggewerkt, maar de meeste varkens liggen nu schoon en fris weer in bed om de opgelopen slaapachterstand in te lopen. Iedereen kwam enthousiast weer terug, inclusief Peter Colijn die deze dagen grenzen heeft verlegd (net als Rianne en verschillende anderen...) en kennis heeft gemaakt met een nieuwe kant van Curacao.

Theo had binnen het kwartier weer een leguaan te pakken...


beide groepen moesten in 15 minuten een 'opgerichte steen' bouwen.... goed gelukt!

het nachtelijke vuur, ook goed als oven en kooktoestel...


De dames bouwden en mooi camp Bravo maar sliepen uiteindelijk niet op de kale grond maar in de bak van de pickup of hangmat...

weight balance.... 1 minuut alles in balans houden zonder handen en voeten te gebruiken...
















Nog even een klein stukje van mij (Mariëtte) erbij. Natuurlijk heeft Ard veel meer beleefd dan ik, vandaag en gister. Maar toch. Het aanrecht zag er fantastisch uit, vanmorgen. De spierpijn was dus de moeite waard! Nu de gootsteen nog vastgezet... echt mannenwerk, toch??

Lucie Colijn was er al op tijd, met de kinderen. We hebben een gezellige dag gehad, met elkaar! Vanmiddag natuurlijk al op tijd naar de baai. En om een uur of half 4 waren de hikers ook al terug.
Waarna Thijs en Ellen, Sem en Eva, Sil en Mike heel leuk samen hebben gespeeld. Dit even voor Marjon, die snapt hoe grappig dit is...
Thijs mocht met Sil en Mike bij oma Barbara eten (pannenkoeken). Ja, daar kan geen spaghetti tegenop.
De familie Colijn heeft wel lekker in onze spaghetti gegeten. Theo had ook nog een leguaan gevangen, maar het was iets te veel werk om die nog te slachten :)

Geen opmerkingen: