zaterdag 15 februari 2014

Actie :)

Gister was nog zo'n race-dag. Werken, boodschappen, appartement klaarmaken, en tot 's avonds laat nog bezig met de presentatie voor zondag... pfff, blij dat ik naar bed kon.
Overigens hebben Ellen en Thijs wel een heel leuke dag gehad met hun Valentijn-feestjes. Thijs was helemaal happy met zijn cadeautje: een fles parfum. Zei ik tegen hem, toen hij het aan mij vertelde: voor jongens dan, zeker? Geeft hij als antwoord: Voor mannen, noem je dat dan! Haha... In elk geval was het erg leuk geweest op school, ze hadden maar een beetje gewerkt. En na schooltijd ging hij met Arjan naar huis, met de bus. Dan mogen ze in de stad even een ijsje eten. Altijd lekker.
Ellen had haar vriendje te spelen. Dat was dan weer toevallig op Valentijnsdag. Want ik had gezegd dat het vrijdag wel kon. Er niet aan denkend wat dat dan voor dag is. Kwam wel leuk uit, zo.

Vandaag begon de dag natuurlijk weer vroeg, Ellen naar de Zeeverkenners. Daarna moest Ard nog even naar school, open dag op de Havo-Vwo. Vervolgens een vergadering met de security commissie van Blue Bay. Dat wilden ze eerst om een uur of 5 doen, vandaag. Maar toen zei ik dat hij maar moest zeggen dat hij dan niet kon. Ja, zeg. Op zaterdagmiddag vergaderen... Zaterdagochtend is ook niet alles, maar toch beter. Konden we voor vanmiddag iets anders plannen: naar Daaibooibaai.
Op de terugweg van de Zeeverkenners hebben we Kirsten opgepikt. Caroline hadden we al mee, ook een Zeeverkennertje, zij zou vandaag bij Ellen spelen.
En om 1 uur kwamen Rianne en Anneke ook bij ons. Met z'n allen gingen we richting Bandabou. We hadden geluk, we konden nog net een plekje in de schaduw vinden.
De kinderen gingen aan het graven, want daar heb je een soort klei in de bodem. Dat is altijd leuk om op te graven en er iets van te maken.

Ard ging met de dames snorkelen en op jacht naar Lionfish. het lukte eerst niet om ze te schieten. Lag vast aan z'n nieuwe lenzen... Ze zijn met elkaar wel meer dan een uur weg geweest, ik denk wel anderhalf uur. Helemaal koud waren die meiden! Gelukkig scheen de zon lekker en konden ze weer opwarmen op het warme zand.


We hadden nog een flesje rosé mee, zodat we er echt een feest middag van hebben gemaakt.
Later ging Ard nog een keer jagen en schoot hij nog 4 Lionfishes, waarvan er toch nog weer één ontsnapte bij het strand. Die beesten zijn zo sterk, ze springen gewoon nog weer van die speer af, ook als ze al helemaal doorboord zijn.



Vanavond zaten we dus weer eens met een hele club aan tafel. Wraps, had Thijs uitgekozen. Met sla en komkommer en kipfilet. Heerlijk! En de Lionfish natuurlijk...


Geen opmerkingen: