zondag 2 februari 2014

Zo z'n gangetje

Soms heb je van die dagen, dan is er niet veel nieuws. We zijn gewoon naar de kerk geweest, vanmorgen. Maar wat is gewoon? Pas hoorde Thijs over de mensen in China, die geen Bijbel mogen kopen en niet naar de kerk mogen gaan. Sindsdien bidt hij elke avond voor de mensen in China... Dus, nee, het is niet gewoon dat we naar de kerk gaan. We zijn blij dat we mogen gaan. Daarbij is het ook nog eens fijn om onze broers en zussen daar te ontmoeten.
Ellen ging met oom Herman en tante Anja mee, daar was de stagiaire-opvang. Maar aangezien het aantal stagiaires minimaal is, momenteel, kon Ellen er wel bij voor de gezelligheid.

Het eten tussen de middag was spectaculair! Thijs wilde een paar weken geen soep meer eten. Oké, maar wat moet je dan op zondag? Ajam Paniki, zag ik in de winkel. Kip erdoor, rijst erbij, blik bonen. Lekker makkelijk. Alleen was het zo pika, zo verschrikkelijk pika! We hebben 3 liter water erbij gedronken en toen was de brand nog niet geblust. Ja, met z'n vijven 3 liter, natuurlijk. Ik denk niet dat we dat nog een keer eten. De volgende keer proberen we wel iets anders uit.

We waren lekker vroeg, zodat het ook de moeite waard was om naar de baai te gaan. Oooo, 2 dagen achter elkaar naar de baai!. Dat lekkere kleurtje heb ik nog even bijgewerkt, vandaag. Krijg je flink vitamines van, van die zon! En het is niet lang genoeg om te verbranden, ideaal dus.

Na de middagkerkdienst bleek er schuin achter ons een feestje te zijn. Met een live band, een verschrikkelijke herrie. Dat duurde tot een uur of 9. En nu vieren ze het feest verder zonder muziek en met veel lol. Ook herrie dus... Blij toe dat we dat niet ieder weekend aan hoeven te horen!
en toen zag Ard net deze 'Loesje' op de fb van iemand... zeer toepasselijk!

Geen opmerkingen: