zaterdag 8 februari 2014

Feestje Arjan

Als je dan toch in het weekend jarig bent, dan is dat een mooie gelegenheid om meteen je feestje te vieren. En zo heeft Arjan vandaag 2 vrienden op bezoek gehad. 2 anderen hadden zich afgemeld. In de ochtend was het nog stralend weer, maar zo aan het begin van de middag begon de lucht dicht te trekken. En om 1 uur begon het te regenen. Nu kon de tuin wel een buitje gebruiken, maar liever niet vandaag.... Het was een flinke bui. Duurde niet zo lang, toen was het weer droog. Tot de volgende bui. Aiaiai, het bleef maar op en af gaan met de buien. Om kwart voor 3 was het weer even droog en gingen Ard en Arjan naar de baai, waar de jongens zouden komen. Zowaar, vertelde Ard even later, scheen bij de baai de zon. Ze wilden met elkaar graag snorkelen en bij de baai blijven, dus hebben ze het er op gegokt. Bij ons huis heeft het nog wel geregend, maar bij de zee bleef het droog. Heel erg fijn.
De jongens zijn nog bij de mijn geweest en ze hebben met Ard daar frietjes gegeten.
chillen bij de baai

het was niet druk, dus konden ze op de lekkere bedjes zitten op de dam


Ondertussen had ik hier met Theo, Ellen en Thijs friet met sla gegeten. Eerlijk verdeeld. Ellen heeft vanmiddag nog hard geleerd op haar Papiaments. Juf gaat maandag de eerste 15 woordjes overhoren. Dat wordt spannend.

En vanavond hebben we nog spelletjes gedaan: Ligretto. Terwijl Arjan met zijn vrienden een film keek, die hij zelf gedownload had.
Morgen is Arjan dan echt jarig. 14 jaar alweer! Als je jarig bent (geweest) wordt er voor je gebeden in de kerk. Ellen zei al: dan gaan ze voor je zingen. Haha, dat was voor haar, toen ze in augustus 12 was geworden. Ellen was ook op een zondag jarig. Maar Arjan hoopt dat ze dat voor hem niet gaan doen. Bidden is wel genoeg...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gefeliciteerd! Ook vandaag is mijn dochter jarig.
Groetjes Tanja Lake - Scholen

Stijnie zei

Hartelijk gefeliciteerd, Arjan!
Gezellig dat je logé's had voor je verjaardag. Wij wonen nu voor een half jaar in Israël, dat is ook gaaf!
Succes en zegen in het nieuwe jaar.
Groetjes voor allemaal