zondag 9 februari 2014

Arjan jarig!

Vandaag was dan echt de verjaardag van Arjan. 14 jaar alweer. Hij kreeg een nieuwe bureaustoel, zijn oude was echt af. Die was dan ook nog van mij van vroeger. Dus iets minder dan 30 jaar oud... Best oud voor een bureaustoel, was een goeie. Nu heeft hij een mooie blauwe, met armleuningen. Hoe luxe. Verder kreeg hij een vergrootglas. Hij had er ooit één, maar die is spoorloos verdwenen. Hij was er dus ook erg blij mee. Dan nog een apparaatje om je stem op te nemen en dan te veranderen in verdraaide stemmetjes. Spyware... En een balletje om bij de zee mee te spelen en nog een houten spelletje. Dat was al erg moeilijk uit elkaar te halen, laat staan om weer in elkaar te zetten! Een hersenkraker.
Arjan op zijn nieuwe stoel

Gelukkig voor Arjan hoefde hij niet op de stoel te staan in de kerk. Maar er waren wel veel mensen die hem feliciteerden. Dat is dan wel weer leuk. Alhoewel Arjan niet graag in de belangstelling staat... Hij had wel een jarig gevoel, vandaag.
Na de kerkdienst was het nog koffiedrinken bij Gerard Buitenhuis. Vanwege Arjan zijn verjaardag zijn we daar niet naar toe gegaan. We hebben thuis met elkaar koffie gedronken. Met cake volgens een recept uit Zeewolde. Bedankt, Alida, het was heerlijk!!
Natuurlijk mocht Arjan ook het eten bedenken: pizza. Deze keer heeft Ard het klaargemaakt. Kon ik een spelletje Triominos doen met Theo. Het was leuk, maar ik heb wel verloren.
Vanmiddag hebben Theo, Ellen, Thijs en ik ook nog spelletjes zitten doen. Van alles en nog wat: Padvinderen, Triominos, Blokus, Stratego. Je leert er wel verliezen door...
Morgen maar eens een spelletje Triominos doen met Thijs en Kiet. Thijs is er heel goed in, eens zien of Kiet dat ook zo goed kan.
Herman en Anja waren er vanavond nog, beetje feest meevieren...
En zo was de dag zo maar weer voorbij.

Geen opmerkingen: