maandag 24 februari 2014

Belbin

Vanavond weer een stuk wijzer geworden. Nooit te oud om te leren... Voor het werken in kringen in de kerk hebben we het gehad over Belbin. Alle mensen kunnen ingedeeld worden in zo'n schema. Hoeft niet, mag. Maar als je dat aanhoudt, wat kun je dan verwachten. Sowieso vind ik psychologie wel leuk, maar dit is echt zo grappig. Ik haalde mezelf er meteen uit. Meteen aan het eind dan... Maar ook Ard was heel herkenbaar. Arjan was weer een ander type. En ook voor mijn werk herkende ik het één en ander.
Echt een heel leerzame avond. Nu nog even herkauwen.

Vanmorgen was het gestoord druk op het lab. Voor 10 uur hadden we net zoveel mensen gehad als anders om 12 uur. Gelukkig heb ik lieve collega's, die bij het zien van zoveel mensen in de wachtkamer gelijk hielpen om de aanvragen in de computer te zetten, zodat ik alleen hoefde te prikken. Dat scheelt een hoop. En dus was ik netjes om 12 uur klaar... Beter kun je het vroeg op de ochtend druk hebben en het laatste uur niks meer, dan kan ik alles netjes afwerken. Als het de eerste tijd rustig is, en tussen 11 en 12 komt er nog van alles, dan loopt het juist enorm uit.

Ondertussen waren de kids hier thuis. Theo en Arjan hebben lekker uitgeslapen. Ze hebben groot gelijk. Ik weet niet hoe vroeg Thijs en Ellen uit bed waren, dat heb ik wijselijk maar niet gevraagd. Ze hadden zich wel vermaakt, vanmorgen. Toen ze dan vanmiddag door mij van de laptop gehaald werden (ik vond het welletjes) zijn ze weer de hort op gegaan. Langs de golfbaan, daar is altijd wel iets te beleven.

Morgen moet ik dan ook weer werken. Maar woensdag ben ik vrij.En de kinderen gaan de rest van de week ook nog naar school.

Geen opmerkingen: