zondag 16 februari 2014

Genieten

Heerlijk, die zondagen. Vanmorgen hadden we een volle kerk. Met veel gasten en vakantiegangers. Fijn om zo met elkaar, hoe verschillend ook, kerk te zijn. Samen zingen, bidden, luisteren en natuurlijk na de dienst koffiedrinken.
We gaan ook allemaal (de gasten niet, natuurlijk) op de foto voor een "smoelenboek" van onze gemeente. Leuk idee!

Vandaag was ook het begin van de carnavalsperiode. Er wordt druk gebouwd aan allerlei stellages, banken en andere zitgelegenheden om de optochten te kunnen bekijken. Wat ben ik blij dat ik niet hoef! Vanmiddag was dan de paardencarnaval, een optocht met groepen paarden en verklede mensen.

Rianne en Anneke hadden gelijk na kerktijd hun auto weer ingeleverd en zijn met ons mee gegaan naar huis. Waar we nog even gezellig gezeten hebben. Maar daarna al snel vertrokken zijn naar de baai. Heerlijk, genieten van onze rust, zon, zee en strand. Het waaide best wel, waardoor er hoge golven waren. Als je dan op het vlot ligt (ja, hij lag weer op zijn oude plekje!) dan dein je lekker mee.
Thijs heeft heerlijk liggen lezen in Mees Kees, Bloedjelink. Het boek is al uit...

Ellen probeerde nog te snorkelen, maar het water was te troebel door de harde wind

Later heeft Ard de dames naar Hato gebracht. In de veronderstelling dat ze weer met Dividivi terug naar Bonaire konden. We hebben niks meer gehoord, dus het zal wel goed gekomen zijn.

Geen opmerkingen: