dinsdag 26 februari 2013

zoals gewoonlijk...

Vanmorgen gebiebt. Het was rustig. Ellen haar klas was er niet, althans, niet in de bieb. Juf had andere dingen aan haar hoofd. De andere 2 klassen kwamen wel, maar dat loopt best soepeltjes. Dus heb ik nog een kast schoongemaakt. Dat is ook hard nodig, zo snel als het stof zich ophoopt!

Rianne heeft een ochtend meegelopen op de Albert Schweitzer Havo-Vwo. Daarom nam zij vanmorgen de jongens mee, en Thijs mee terug. Heerlijk om eens zo van school naar huis te kunnen rijden zonder eerst een rondje stad te moeten doen.
Theo ging niet mee: die had vannacht alles eruit gegooid. Mocht een dagje rustig aan doen... Aangezien hij vanavond weer genoeg praatjes had gaat hij morgen weer gewoon naar school.
Nadat we op ons gemak een broodje hadden gegeten met elkaar (behalve Arjan en Ard...) moest Thijs al weer naar de oefentherapeut. Die is erg tevreden. Het gaat ook goed! Ze verwacht dat het niet meer zo lang nodig is. Mooi, want we zijn wel de halve middag onder de pannen...

Opa is nog druk geweest met de laatste takjes. Jammer genoeg konden we die niet meer opfikken. Dus nu ligt het allemaal ergens achter in ons bosje. Zal wel verteren, langzamerhand.
Oma heeft het druk gehad met mijn wasjes... Wow, thuiskomen en de was droog en opgevouwen vinden! En gestreken. Helemaal super.

Morgen een dagje cultureel: het slavenmuseum in Otrobanda, Kurá Hulanda.

Geen opmerkingen: