zaterdag 9 februari 2013

Feest!

Vandaag is Arjan 13 jaar geworden. Het blijft heerlijk om zo'n verjaardag dan buiten te vieren. En dan ook nog zaterdag, iedereen vrij. Opa's en oma's bij de hand. Echt een gezellige dag.

Eerst bij het ontbijt de cadeautjes. Het meest geweldige cadeau was de helikopter, afstandsbestuurbaar. Ard moest hem van de week al uitproberen. Gelukkig zat er een junior-knop op. Was even zoeken, maar het is gelukt. Arjan is er tijden zoet mee geweest, vandaag. Wat ook de bedoeling was.


Voor de rest kreeg hij 3 boeken, een nieuw kaartje voor zijn fototoestel en een spelletje. En van opa en oma Vreugdenhil ook nog een potje Speculoos, omdat hij dat zo lekker vindt!


Bij de koffie hadden we de gister gebakken Brownie en chocoladecake. Toen was Rianne er ook al. Zodat we met elkaar feest konden vieren.


Vanmiddag zijn we naar de baai gegaan. Waar ook Ben Bolhuis met zijn dochters kwam om de feestvreugde te verhogen. Later moest hij zelf nog naar de Botica, maar de meiden zijn bij ons blijven eten: pannenkoeken. Ik had een hele stapel gebakken, het ging allemaal op. Theo heeft de laatste weggewerkt, omdat die anders alleen overbleef...

Wat een stapel pannenkoeken!

Na het eten (en de afwas) is Ard met de kinderen, opa en oma en Rianne nog naar Boca Sami gegaan: nog een keer de lichtjes zien van het boorplatform. Ze konden net zien dat de nieuwe bemanning aan boord ging. Morgen zullen ze wel weg zijn. (Rianne, we missen nu je foto's!!)
Daarna hebben we nog ons toetje gegeten: Brownie met een bolletje ijs en een beetje slagroom... Mmmmm

Al met al een geslaagde dag. Blij toe dat we er een rustige zondag achteraan krijgen!

Geen opmerkingen: