zondag 17 februari 2013

alweer voorbij

...gevlogen, dat weekend. Maar we hadden een gezellige zondag.
Eerst naar de kerk, vanmorgen. Een fijne dienst. Daarna uitgebreid koffiedrinken. Het was nog onze beurt om de koffie met de koek mee te nemen. Dat betekent dat je dan ook tot het eind moet blijven om de boel op te ruimen en schoon te maken. Het is zo leuk om allerlei mensen te spreken. Bekend en onbekend.

Thuis gaan de kinderen gelijk op de laptop. Met elkaar zitten ze in een spel. Ik snap er niet veel van, maar het schijnt leuk te zijn. In elk geval vermaken ze zich zonder ruzie. Komisch om ze dan te zien zitten.
Wij konden napraten over de preek en andere geestelijk zaken. Onder het genot van een virgin piña-colada.

Na een snel bordje soep met stokbrood zijn we naar de baai gegaan. Arjan, Ellen en Thijs zijn op zoek gegaan naar het zeepaardje. Hij, of zij, was weer alleen. Maar ze hebben lekker gesnorkeld.


 
Later waren de 'stagiaires enzo' er ook nog. Thijs en Ellen schuiven dan gezellig aan. Dolle pret met elkaar. En ik kon mooi het boek van Ineke Baron uitlezen over PDD-NOS. Aangrijpend, herkenbaar! Het kriebelt dan wel om ook te gaan schrijven.



Vanavond zijn Rianne en Gerriejanne nog langs geweest om foto's over te zetten van gisteren. Ze hebben toch wel een hoop lol gehad met elkaar. En te zien op het filmpje kon Theo zich goed op de plank houden met wake-boarden!

Geen opmerkingen: