donderdag 7 februari 2013

Uitzwaaien

Vanmiddag hebben we Leo en Marlies met de jongens uitgezwaaid. Helaas vertrok hun vliegtuig anderhalf uur te laat (als het niet nog meer is geworden...) dus we hadden alle tijd, op Hato. Ard heeft met Sander nog even boven bij Mirador naar de vliegtuigen gekeken. Een soort van uitzichtspunt, kun je het vliegveld overzien.


Voor de rest liep het gesmeerd: labeltjes op de koffers en de wandelwagen en gaan met die banaan. Dan mag je nog een poosje je beneden vermaken, niet dat er veel te doen is, voordat je naar boven moet naar de douane. Daarom hebben we gezellig een ijsje gegeten. Onze kids vonden allemaal dat ze iets anders te doen hadden, die waren thuis gebleven. Jammer dan, geen ijsje.
Sander had vandaag nog een poos gesnorkeld. Hij besloot dan ook dat snorkelen het leukste was van de vakantie, al was het moeilijk kiezen. En dan te bedenken dat hij gister voor het eerst durfde te snorkelen!
Job kon nog een tijdje rondlopen, die kleine bandiet. Hopen dat hij in het vliegtuig wel een paar uur slaapt, anders wordt het een héééle lange reis. Niet echt iets voor hem om stil te zitten.

Theo en Arjan zijn druk aan het leren geweest. Theo heeft morgen 2 toetsen. Het schoolleven gaat wel door! Maar ze zijn van plan om morgen gelijk uit school door te gaan naar Hato. Zo graag willen ze opa en oma binnen zien komen.
Ellen heeft morgen een Tumba-feestje, vanwege carnaval. Ze gaan dansen en zingen, mogen verkleed. Vandaag hebben ze een optocht gedaan voor de gehandicapten die tegenover hun school wonen. Een luidruchtig feestje, maar Ellen heeft veel plezier gehad. Juf Margrit had de meisjes allemaal geschminkt, hun eigen juf deed de jongens.

mooi geschminkt


Nu nog een kroketje en dan naar bed. Fijn dat er 8 in een doos zitten! Zijn er mooi 2 over voor als alle kinderen in bed liggen....

2 opmerkingen:

Unknown zei

En ... was die tweed lekkerder dan die eerste??

Rosemarijn zei

Ellen wat ben je mooi!!