zaterdag 23 februari 2013

tuin winterklaar!

Open DagVandaag hebben we eerst eens rondgekeken op de ASHV, de school van Theo en Arjan, daar was een open dag. Rianne en opa en oma Koops waren (om verschillende redenen) erg benieuwd hoe het daar was.
We hebben ons er een halve ochtend vermaakt en zijn toen thuis weer gelijk aan de slag gegaan om de boel in de tuin netjes te krijgen.

We hoopten vandaag eigenlijk wel de takkenbossen weggewerkt te hebben en de zaak af te ronden. Dat is aardig gelukt! We hebben de mensen op Veeris weer een lading kampvuurhout bezorgd en zelf hebben we de kleine rommel opgefikt in de ton totdat....  een vriendelijke doch gedecideerde meneer van de security met een stevige kuch en een vriendelijk 'bon dia' aankondigde dat we er mee moesten stoppen.... Wij blij dat het de laatste restjes waren!

 
Ondertussen heb ik (Ard) nog een serie foto's gemaakt van Mariette en haar ouders, een voor op de beamer in de kerk van Leek (lekker jaloers maken...?!), een profielfoto voor Facebook en voor gewoon in een album of zo... De foto's op het werk laten zien hoeft natuurlijk niet meer..
Thijs logeert een paar dagen bij Rianne, die wien we morgen weer terug in de kerk en Ellen heeft met een lief mailtje aan tante Norin geregeld dat ze morgen bij de familie Bolhuis kan gaan spelen... leve internet.

 
 
Vanavond zijn we, na een uitgelopen maaltijd, nog naar Fort Nassau geweest met Theo en opa en oma Koops. Onderweg hebben we nog een pitstop gemaakt bij Veeris om weer een lading hout te dumpen (voorlopig echt de laatste!). Op het fort hebben we genoten van de lichtjes en het uitzicht.
 
  
 
En dan nu lekker ons mandje in... de dag is weer op en we hebben wel een lekkere nachtrust verdiend.
 

1 opmerking:

Stijnie zei

Mooie foto van jou met je ouders, Mariëtte! Ze zullen vast wel jaloers zijn in Leek, want hier zitten we al weer in de sneeuw en het vriest er nog steeds lustig op los.
Zo'n beetje iedereen hier verlangt er naar dat de lente nu echt komt.
Laten je ouders maar wat warmte en zon meenemen naar Nederland als ze weer terug gaan, dat kunnen we wel gebruiken!
Ondertussen ben ik wel heel nieuwsgierig naar die verschillende beweegredenen van hen om mee naar de Open dag te gaan. Heel veel plezier met elkaar!