woensdag 20 februari 2013

Zagen, zagen...

Nadat Theo (en Ard) hard bezig waren geweest om bomen in de achtertuin om te zagen en te hakken, lag het aan de zijkant van ons huis vol met stekelige takken. De doorgang was zo'n beetje versperd. Omdat opa ook in de vakantie graag een beetje bezig is, waren er al heel wat takjes afgeknipt. Zodat er iets handzamer stammetjes kwamen te liggen.
Tijd voor het grovere werk.
Dus hebben we vanmorgen een andere zaag gekocht. En een sterkere steel voor de hark, want die had het loodje gelegd.
En dus zijn opa en Theo samen aan het zagen gegaan. Leuk gezicht.



Daarna gingen alle kleine takjes in de vuurton. Aan het eind van de middag gaat daar dan de fik in. En zo hebben we al heel wat van die rotzooi weggebrand. Nu hoop ik maar dat de Security niet meeleest. Want dat is het risico als je dubieuze praktijken in je blog zet... Denkend aan het verhaal van de illegaal meegenomen geweien! Wie de schoen past...
We mogen dus geen vuurtje stoken op de kavel. Maar het scheelt een hoop gedoe als je die droge takken zo weg krijgt.





Vanavond hadden we Bijbelstudie. Voor de verandering hebben we nu een nabespreking gedaan van de preek van afgelopen zondag. Genoeg gespreksstof!

2 opmerkingen:

Petra zei

Ja! kijken jullie maar uit met die illegale praktijken. We hebben het er nog regelmatig over hier. Vorige week gingen ze weer die mannen, op naar de Oostvaardersplassen. Er wordt dan iets gezegd over geweientijd.... maar van mij mag het niet meer! Ik hoef de politie niet meer aan de deur te hebben..

Wel heel leuk om Theo en opa samen aan het werk te zien daar bij jullie op Blue Bay, dat zullen over een tijdje mooie herinneringen zijn!
Hartelijke groeten!!

Petra zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.