maandag 18 februari 2013

Wandeling

Het was erg leuk, onze wandeling vanochtend. Iets later dan ik had gedacht gingen we op pad. Maar het was nog goed te doen, qua warmte.
Eerst naar de security, alwaar het jogging-pad begon.




"Mango-trail" (je moet hier wel engels kunnen begrijpen). Langs de rand van het resort liepen we, heuvel op en af, naar de zee. Paar leuke foto's gemaakt.
Ik had gedacht dat we dan naar het strand zouden kunnen lopen. Maar dat was niet zo.




We hebben verschillende wegen geprobeerd. Konden zelfs de baai zien, de parkeerplaats ervoor, de weg ernaartoe. Maar het was echt te steil en te bossig om ons te laten zakken.




Dus moesten we de weg terug zien te vinden. Zodoende zijn we bijna 2 uur onderweg geweest.
Thuisgekomen smaakte de koffie érrug lekker!
Hadden we net de was binnen (en een nieuwe aan de lijn...) plenst er ineens een flinke bui naar beneden. Blij toe dat die niet een half uurtje eerder was gevallen. Goed voor de plantjes, zeggen we dan. Dat wel.

Met Ellen haar spreekbeurt ging het goed. Zegt ze. Morgen geeft de juf een cijfer. Ze is de eerste van de klas die een spreekbeurt heeft gehouden. Dan kan het vriezen en dooien. Ik ben benieuwd.

Arjan kwam thuis met een 5,9 voor Spaans. Best aardig. Een dikke 8 voor Techniek. Goed. En een 9 voor Verzorging. Dat is niet bepaald zijn ding. Dus Prima! Laat dit nou net een toets zijn geweest voor alle leerlingen op het eiland. Degenen die het hoogste cijfer hebben in hun klas mogen naar het ministerie van Volksgezondheid. En dat vindt Arjan dan wel heel erg leuk!! Hoe kun je leerlingen motiveren... Nou, zo dus.

Het ziet er naar uit dat opa lichtelijk gehavend terug zal keren naar Nederland, tzt. Vanmiddag heeft hij weer een tak in zijn voet gehad: het bloed stond in zijn schoen..., er zitten al ettelijke krassen op zijn benen (van de pika's) Zo fanatiek is hij om de grote, stekelige takken in stukken te knippen. Ard en Theo maken er dan weer een vuurtje van. Maar het ruimt wel lekker op in de tuin. En ook in de verbanddoos.

1 opmerking:

Stijnie zei

Leuke foto's!
Fijn dat jullie zo genieten!
Is dat pad er al lang of is het nieuw? Op zich wel leuk om een wandelroute te lopen.
We kunnen nog wat leren van Curacaose tactieken! Een 9, knap Arjan!