woensdag 6 februari 2013

Nog twee nachtjes slapen...

Het schiet nu heel hard op. Vrijdag komen mijn paps en mams! Eindelijk, na ruim anderhalf jaar kunnen we elkaar weer live zien en spreken. De laatste mailtjes worden uitgewisseld. Helaas hadden ze in Nederland nog geen 3/4 zomerbroeken voor jongens. Voor de rest komt er weer het één en ander mee voor ons.
Dat betekent wel dat we morgen afscheid moeten nemen van Leo en Marlies en de jongens. Het was erg gezellig, deze weken. Voor herhaling vatbaar, lijkt me...

de gehakte boom, stam moet nog verder gehakt worden


hier moet nog iets meer aan gebeuren


Vandaag heb ik een enorme berg wasgoed weggewerkt. Gelukkig werkte het weer ook mee: de hele dag zon en een lekker windje. Dan wil het wel drogen.
Verder de badkamers grondig uitgesopt. De woonkamer gepoetst. Het moet tenslotte toch een beetje wat lijken, vrijdag... Die muggen gaan altijd op donkere vlakke zitten. Laten wij nou net donkerbruine meubels hebben. Dan krijg je overal witte stipjes: muggenpoep. En als je dat lang laat zitten moet je heel hard poetsen om het eraf te krijgen. Maar goed, we kunnen er weer even tegen.

onze bananeboom, hij groeit als kool (nog steeds)

had ik al potjes verzameld om stekjes van de oleander in te zetten (die ik nog ergens moet jatten), maar nu heeft Ard die potjes allemaal in de kliko gegooid...

Arjan kwam thuis met het bericht dat hij een strafmiddag heeft gekregen. Net als driekwart van de klas. Voor het feit dat ze 2 keer, sinds januari, hun huiswerk niet in orde hadden. De straf bestaat uit van 2 tot 4 huiswerk maken in een lokaal met airco. Theo vond het dus ook geen straf. Huiswerk moet je toch maken, dus....
Het enige vervelende is, volgens Arjan, dat hij nu een aantekening heeft in zijn dossier. Dat betekent ook dat hij zijn huiswerk goed in orde moet hebben, anders is het bij elke volgende misser een middag nablijven.

nog meer halve stammetjes, en hele...

Thijs is vanmiddag met Rianne bezig geweest met zijn spreekbeurt. Volgens mij weten ze er samen nu al heel veel van. Thijs denkt ook dat hij al genoeg op papier heeft. "Het moet wel bij 10 minuten blijven" zei hij. Zal nog lastig voor hem zijn, schat ik in. Hij kan enorm kletsen.
Rianne had haar vriendin Davita uitgezwaaid op Hato. We hebben het de laatste weken wel erg gezellig gehad, samen met alle mensen die hier op vakantie waren. Het heeft behoorlijk geklonterd, rond Blue Bay! Daar houden wij wel van.
Maar ja, dat afscheid nemen, dat is minder leuk. Daarom kwam Rianne gezellig weer terug. En heeft ze voor de verandering bij Leo en Marlies gegeten. We delen ook gewoon onze vrienden! Haha.

uitzicht op de buren, rechts achter

en uitzicht op de buren achter het appartement

Geen opmerkingen: