vrijdag 22 februari 2013

En nu van San Michiel naar Vaersenbaai

We hebben vanmorgen dus een ander paadje gewandeld. Eerst een klein eindje met de auto, naar San Michiel (of Boka Sami). Daar hebben we bij de baai de auto geparkeerd en daarna zijn we de route gaan lopen. Laatst hebben Marlies, Sander en ik dat pad ook gelopen.
't Is goed te doen. Alleen aan het begin en aan het eind heb je een flinke helling. Wat af en toe een beetje eng is voor mensen die het platte Nederland gewend zijn. Maar het is allemaal goed afgelopen. Onderweg heb je dan ineens een geweldig uitzicht over de zee, met vlak voor je een bijna verticale rotshelling naar beneden.


oeps, volgende keer zal ik de horizon eerst even recht zetten...


Na de wandeling hebben we snel een bakje koffie gedronken. Toen zijn mama en ik boodschappen gaan doen. Waarna we snel-snel weer weg moesten, want we gingen nog even naar Ard zijn kantoor.
Niet handig, eind van de ochtend. Want het is dan zo druk aan die kant van de ring! Daardoor waren we te laat bij Thijs zijn school, en nog later bij Ellen. Gelukkig hadden ze het niet zo door, ze piepten er niet over.

Theo kwam helemaal in de gloria thuis. (Zijn oog is erg meegevallen...) Hij had een 6 teruggekregen van Engels!!! En een 9 voor Nederlands. Ik geloof dat hij blijer was met zijn 6 dan met zijn 9. Zie je wel, zei hij, het gaat met mij altijd beter na Oud en Nieuw.
Inderdaad, Theo! Dit is het vijfde jaar dat het zo gaat. Je zou dan denken dat ik het wel weet. Maar ja, in november, december weet je nog steeds niet zeker dat het in februari echt beter gaat... Deze periode is korter dan de andere, maar toch, hij heeft nog niet een onvoldoende terug gekregen. Wow.

Aan het eind van de middag kwamen opa en oma Vreugdenhil. Die namen de kinderen mee. Feestje omdat opa jarig is vandaag. Hieperdepiep! 't Was een beetje proppen in de auto, maar ze propten vrolijk mee. Lekker eten bij de Mac.



Na het eten mocht Thijs logeren bij Rianne. Nog meer feest.
En wij gingen met de opa's en oma's gezellig naar de Handelskade. Daar hebben we heerlijk iets gedronken en bitterballen gegeten. Mmmmm. En schepen voorbij zien varen.

de pontjesbrug gaat open


Geen opmerkingen: