maandag 11 februari 2013

Nieuwe marineboot

Bij de marine hebben ze geen schepen, daar hebben ze boten. Je moet het maar weten. In elk geval kwam de nieuwe boot hier aan in de haven. Met saluutschoten. Ard is er heen geweest met Arjan en Thijs, opa en oma. Aangezien het de hele ochtend regende en hoosde vond ik het wel prima.








Maar het was leuk geweest, zeiden ze.

Verder hebben we maar rustig aan gedaan, vanochtend. Wat moet je anders met zoveel regen. Gelukkig werd het vanmiddag droog en ging de zon schijnen. De wind stak ook op. Dat hoort natuurlijk ook, na carnaval. We zullen zien of het nu inderdaad harder gaat waaien of dat we nog iets langer moeten wachten. Het is wel heel vroeg carnaval, dit jaar.

Ard en papa hebben staan zwoegen om de boom in onze achtertuin weg te krijgen. Hij zat in het hek gegroeid. Daarbij zat hij ook vol stekels (piká's). En om het nog moeilijker te maken: hij zat ook nog vergroeid in de hoge cactus van de achterburen. De stam was al een paar weken doorgezaagd. Theo heeft er ook al heel wat zweetdruppels aan vergoten. Vandaag is die boom eindelijk dan helemaal verzaagd en weggesleept in 20 delen ofzo.

Morgen gaan we naar de vlakte van Hato. Het lijkt erop dat ik nu ook eens een keer meega...

Geen opmerkingen: