donderdag 14 februari 2013

Valentijn

Dat wordt hier vrij groots gevierd. Wel grappig. Ellen mocht in rood-witte kleding naar school. Een leuk gezicht: al die kids in rood en wit.
Een gelukje voor mij dat ik vanmorgen op de Dividivi was. Meester Wendell, het hoofd, trakteerde op puddinkjes met een chocolade-hartje erbij. Mmmmm, heerlijk. Daarna was er nóg een chocolade-hartje van de juf van Ellen. En als toetje nog een lekkere muesli-reep van een jarige jongen. Ik ben de ochtend wel goed doorgekomen, kun je zeggen.
De kinderen zijn dan wel gelijk helemaal hotel-de-botel. Eigenlijk kunnen ze dat niet hebben: carnaval, vrij en dan Valentijn er achteraan waarbij alles weer anders is dan normaal. Het is maar goed dat we nu voorlopig allemaal normale weken hebben. Tot aan Pasen.

Vanmiddag hebben Ellen en ik haar spreekbeurt afgemaakt. Met het lied van Kinderen voor Kinderen erbij, over ADHD. Ellen heeft gevraagd of ze haar spreekbeurt mag doen in het lokaal met digibord. Dan kan ze het zo afspelen. En ze wil ook nog een spelletje erbij laten zien. Heeft ze zelf op internet gevonden. Ik heb het vanmiddag gezien. Het is echt heel leuk. Waarom je de dingen doet zoals je ze doet, als ADHD-er. Alleen is het een demo. Moet je hem eigenlijk bestellen... Dat doen we maar niet. Helaas voor Ellen.

Ard en Theo zijn vanavond naar de kerk geweest. De muziek is weer geregeld voor zondag. Nu de power point nog...

Geen opmerkingen: