vrijdag 5 april 2013

Ellen weer terug

Ellen kwam vanmiddag, vol verhalen, terug van kamp. Ze hadden het heel gezellig gehad. Leuke dingen gedaan: speurtocht en zo. Maar ze vertelt het eerst dat er eentje ziek werd, 's nachts. Heel de tent op stelten. Een ander meisje had zo'n hoofdpijn dat ze ook opgehaald moest worden.
Ellen mocht samen met Daphne, waar ze meestal ook mee naar Zeeverkennerij rijdt, op een tweepersoons luchtbed slapen. Héél gezellig... Al met al heeft ze 2 heerlijke dagen gehad.



Ard ging vanmorgen al vroeg op pad. Moest allerlei adressen af. Onder andere Curgas, voor de gasflessen. Nu heeft hij aangegeven dat het niet om een nieuwe aansluiting gaat. Gewoon zeggen dat het bestaand is. Punt. En weer, voor de zoveelste keer dezelfde formulieren invullen. Je krijgt er een punthoofd van! Of hij dan nog wel even het eigendomsbewijs wil laten zien (van het huis...). Oké, geen probleem.
De rest van de klussen was van een zelfde soort gehalte.
Behalve de Albert Heijn, daar hadden ze precies wat we moesten hebben. Wat fijn. Kunnen we morgen lekker wraps eten.


Thijs was erg van het aandacht-vragen, vandaag. Hij kon niks bedenken om te gaan doen. Behalve op de laptop, natuurlijk. Laat ik dat nou niet zo'n goed idee vinden, in elk geval niet voor de hele dag...
Skeeleren, alles aan, krijgt hij zijn helm niet goed, kan de andere polsbeschermer niet vinden. Alles weer uit. Boekje lezen, een halve bladzij, saaaaaiii.
Bezig met z'n spreekbeurt. Véél te moeilijk...
Dan maar samen een kaartje maken voor zijn allergrootste vriendin. Alleen wisten we eerst niet het adres in Nederland. Maar nu wel!

Theo heeft de hele middag zitten puzzelen. Dat hij daar zoveel geduld voor heeft, ongelooflijk. Als peuter kon hij al zo goed puzzelen. Iedereen heeft zo zijn eigen gaven en talenten. Daar ben ik al wel achter.



Arjan heeft dus ook zijn eigen talent: elektriciteit. Hij heeft uren zitten puzzelen op hoe de draadjes moeten lopen. Vraag me niet hoe en waarom, maar hij was er zoet mee. Ik vind het erg leuk, maar ik snap er geen draad van.


Vanavond hebben we lekker pannenkoeken gegeten. Bakt het aller-allerlekkerste met zelfrijzend bakmeel. Daar ben ik nu wel achter. Aan een kilo hebben we net genoeg met elkaar. Er zijn nog 4 over, kunnen de kinderen morgenochtend allemaal eentje krijgen...

Geen opmerkingen: