dinsdag 9 april 2013

Verjaardag Theo!

Onze feestjes beginnen altijd vroeg, hier. Theo stelde nog voor om het feliciteren maar vanmiddag te doen. Hij was nog niet wakker, zei hij. Maar aangezien wij wel wakker waren, hebben we het gewoon om 6 uur gedaan. Even goed was hij blij met wat hij kreeg: een horloge, een boekje over voetbal, een ticket voor Guus Meeuwis (hier op Curaçao) en een stoer armbandje. En een verrassing wat met schildpad te maken had. De verrassing zou vanmiddag komen.

Ard ging met de jongens richting Saliña. En ik ging met Ellen en Anja naar de Dividivischool. Wij hebben ons goed vermaakt... Het is toch leuker om samen met iemand daar te zitten dan alleen. Helaas kwamen er geen kinderen om boeken te ruilen. Zeker nog even weer wennen na de vakantie.

Vanmiddag moest Thijs eerst naar Wilmie. Oefenen, oefenen, oefenen. Daarna wilde hij naar de baai, waar Anja ook al was met Ellen. Toen wilde hij toch niet naar de baai.
Totdat Ellen terug was en ze glorieus vertelde dat ze een lekkere smoothie had gehad en ander drinken. Gekregen van Edion, die daar werkt. Toen hoorde ik Thijs brommen: was ik nu toch maar meegegaan.
Zei ik tegen hem: maar jij hebt lekker chips gehad, zonet!
Drie keer raden wat hij toen tegen Ellen zei... Zeer verheffend.

Ard had de verrassing voor Theo mee: een canvas-doek met de foto van een schildpad. Een foto van afgelopen zaterdag. Theo was er heel blij mee.




Net als met het fototoestel dat hij kreeg van opa en oma. Daarvoor moet hij ook nog wel een paar keer de auto wassen, maar dat heeft hij er graag voor over!
Al met al was hij erg blij met deze dag.



En wij ook. Het was een gezellige dag.

Geen opmerkingen: