vrijdag 26 april 2013

Shete Boka/Santa Cruz


Vanmorgen hebben de kinderen hier op de basisscholen ook volop de Koningsspelen gevierd. Met een gezond ontbijt. Ellen had een boterham met pindakaas, vertelde ze. En Thijs had vooral fruit gegeten. Heel gezond. Ard heeft op de Divi nog foto's gemaakt waarmee de website kan worden aangekleed, meester Wendell stond al in zijn handen te wrijven...

 



Om 10 uur was ik bij oom Gerrit en Tjitske. Zijn wij richting Westpunt gereden. Eerst naar het Nationaal Park Shete Boka. 7 monden... We hebben gekeken bij Boka Tabla, eerst beneden en daarna boven.



Toen zijn we doorgelopen naar de Natural Bridge.
Het blijft een machtig gezicht, het water dat met enorme kracht tegen de rotsen slaat.



Het was ook een bijzonder gevoel om nu met oom Gerrit en Tjitske daar te lopen, terwijl ik daar nog zo'n 2 maanden geleden met mijn ouders liep!
We hebben rustig alles bekeken en op ons in laten werken. Daarna zijn we via Westpunt en landhuis Knip doorgereden naar Santa Cruz.



We hebben daar eerst samen heerlijk gepicknickt, gezellig onze lekkere bolletjes opgegeten en verhalen uitgewisseld.
Toen zijn we naar de Blauwe Kamer gelopen. Een warme wandeling.
Boven op de rotsen heb ik op onze spullen gepast, terwijl onze gasten de grot indoken. Het was vrij rustig, ze konden gemakkelijk de grot in komen. Uiteraard zijn er weer de mooiste foto's genomen.




Een heerlijke dag, zo! Met dank aan bijvoorbeeld Anja, die Ellen uit school heeft opgevangen. En ook aan de moeder van een vriendje van Thijs, want hij mocht gelijk mee uit school en zij heeft de jongens later naar het feestje van een klasgenootje gebracht.

 
Vanavond hebben we pizza gegeten. Pizza van de Pizza-hut. Mmmmmm, dat was lang geleden.


Na het eten zijn we nog met een hele delegatie naar fort Nassau geweest, even de stad vanuit de hoogte bekijken in het donker. Toen door naar het Riffort. Op het Brionplein, ons evenemententerrein..., was een groep voor as dinsdag aan het oefenen. We kregen zo nog onverwacht een voorstelling. Erg leuk. Allerlei circusacts, dans en zang. Ellen kreeg spontaan zin om mee te doen.

1 opmerking:

Stijnie zei

Wat een leuke dag en leuke foto's van Gerrit en Tjitske, je ziet ze genieten! nog veel plezier!