maandag 1 april 2013

sexperiment


Vandaag was het bal in de tuin.... ongegeneerd is er flink op los gesext door de leguanen, en dat nog wel onder etenstijd. De hele familie is voorgelicht en bijgepraat en we kregen een ware show voorgeschoteld.

Theo wist nog te vertellen uit zijn biolessen dat men vroeger dacht dat homofilie alleen bij dieren voorkwam, er werd verwonderd bedacht hoe leguanen het nu eigenlijk deden met elkaar en prompt werd ons een waar trio voorgeschoteld. Nou kan je natuurlijk kortweg zeggen dat het gewoon bij de beesten af is, maar nadere bestudering leerde ('gelukkig hebben we de foto's nog'....) dat er gewoon een rivaal gesandwiched werd en dat dit kleinere mannetje dus heel effectief gemangeld en er tussenuit geknepen werd (een andere vorm van 'er tussenuit knijpen.....').



Verder hebben we vandaag flink geklust in en rond huis, er zijn weer hekjes geolied en gelakt, onkruid gespoten en weer bomen gerooid. Als ware circusartiesten zijn de mannen met touwen en zagen in de weer geweest, maar de tuin is weer een stuk kaler aan de kavelgrens... Op de manier van opa Koops hebben we weer heel wat rommel weggezaagd, maar we hebben het maar niet meer in de fik gestoken. Het was verder al heet genoeg, strak blauw en stekende zon. Vanmiddag hebben we na het eten maar even goed afgekoeld aan de baai en alle schrammen, krassen en steekgaatjes van de pika's met zoutwater ontsmet. Het was wel even jodelen....

 
 
 

 
 Inmiddels zitten we lekker op de porch in de wind met allemaal een laptop voor onze neus, dagboeken/blogs aan het bijwerken en de facebook aan het verversen met een bak koffie er bij. De kids hebben deze week lekker vakantie en Ard werkt ook wat minder deze week dus we hoeven niet allemaal vroeg uit bed.

1 opmerking:

Unknown zei

Dat ik naar C moet komen om te weten hoe het zit. Bedankt Ard, nu ben ik eindelijk volwassen.