zaterdag 6 april 2013

Schildpadden en dolfijnen

Vandaag waren we een dagje naar Westpunt. Opa en oma zaten daar in een appartement. Heel leuk, met het uitzicht op de baai playa Forti. Geweldig! Vissersboten voor je.



Ard had het van de week al even bekeken, toen we er even langs gingen na Grote Knip. Die vissers vissen dus ook karko's op. Grote schelpen waar een slak in huist. We hadden al één van een redelijk formaat meegenomen, van de week. Maar bij Westpunt lagen ze nog 3x groter. Zo mooi! En al leeg, ook handig.
Niemand wist daar van wie die schelpen waren, ze wensten Ard er veel plezier mee. Dus lagen ze al snel in onze achterbak. Wat niet weet, wat niet deert. Ze zijn beschermd, daarom kun je ze beter niet te veel in het zicht leggen. Thuis zijn ze heel decoratief. Foto volgt nog.
Thijs en Ellen waren al snel gezellig in gesprek met een stel Curaçaose jongens. Heel grappig om te zien, van bovenaf. Want het appartement was dus hoog op de rotsen.



Na het eten ging ook Theo mee naar de baai. Die wilde graag springen. Ard ging met hem mee. En terwijl ze daar waren kregen ze een school dolfijnen in het oog. En tegelijkertijd 5 schildpadden. De schildpadden waren vlak bij hen. De dolfijnen een eindje de zee op. Tja, dan moet je kiezen. Ze kozen natuurlijk de schildpadden.





Die waren niet echt bang: Theo kon ze zelfs aaien. Een unieke ervaring. Theo was er zo gelukkig mee!

4 dagen voor mijn verjaardag maar nu al een geweldig cadeau gekregen:
lekker dagje naar westpunt en daar springen bij forti draai je je om en zie je daar dolfijnen zwemmen!!!! daarna ga je op een rots staan om ze beter te kunnen zien en dan zie je ook nog een schildpad zwemmen en als papa dan gaat kijken zijn het er gewoon 5!!!!!! zwem je er heen en kan ik hem gewoon aanraken!!!! 
echt GE-WEL-DIG!!!!!


Stukje uit Theo zijn facebook...



Geen opmerkingen: