zondag 22 september 2013

Er kan nog meer bij...


Na een fijne dienst, vanmorgen, en een rustige tussen-de-middag, is Ard met Ellen en Thijs naar Hato gegaan. Daar kwam Joram aan. Hij komt hier anderhalve week logeren. Eerst bij ons, daarna in het appartement.


Ard heeft met Ellen en Thijs een setje vliegtuigstoelen gespot toen ze aan het struinen waren op Hato.... Maar ook een grote propellor en een aantal afgedankte vliegtuigen en luchtvaartattributen.
Ze hebben een eerste poging gedaan om alvast aan te kondigen dat ze een plekje in en rond ons huis gaan krijgen. De eerste indruk is dat niet iedereen hier even blij van wordt. Vooral moeders heeft nog even tijd nodig om aan het idee te wennen ;-)







Vooral Ellen en Thijs denken, geloof ik, dat hij voor hun fun is gekomen. Thijs probeerde het vanmiddag al steeds bij Ruben..... uhh...... Joram: 'wil je een spelletje met me doen?'
Je zal maar net een korte nacht en een hele lange dag achter de rug hebben!! Dan ben je niet echt in voor spelletjes. Dus: nee. Maar die overheerlijke worsten en andere kadootjes: super bedankt! Helemaal niet nodig maar wel erg welkom pa en ma Van Twillert!!

Vanmiddag in de kerk kwamen er mensen die Ard via andere contacten en omwegen kende. Ermelo, containers met leermiddelen, Luchtmobiel en familie van familie......
Morgen en overmorgen gaan ze een training geven voor de leerkrachten. En zo kom je hier regelmatig voor verrassingen te staan. Mensen die je niet verwacht. Aangezien we een leerdienst hadden, waarin we erg interactief bezig zijn, leren we zo ongemerkt ook veel van onze gasten!

Foto: Dominee Arjen van der Scheer bon biní in ons midden. Dank voor de mooie preek van deze ochtend waar we als boodschap meekregen dat God er voor iedereen is. Bon siman!


Geen opmerkingen: