woensdag 11 september 2013

Gastheer

Meestal doet Gerard Buitenhuis zulke dingen, maar vandaag was Ard aan de beurt. Hij mocht de nieuwe domi ophalen van Hato. Die was met een vliegende vaart naar Curaçao gevlogen, ze kwamen 3 kwartier te vroeg aan en waren in no-time door de douane. Ard kon er niet tegen vliegen...
Gelukkig had hij wel geduld, die domi. En zo kwamen ze voor 2 uur al bij ons thuis aan. Wij hadden bijna ons broodje achter de kiezen.
Relaxed hebben we op onze achterporch kennisgemaakt. Hoe grappig is het als je dan dezelfde mensen blijkt te kennen. Bijvoorbeeld oom Jaap. En toen had ik je berichtje nog niet eens gelezen, Petra Kroeske. We hebben allerlei informatie uitgewisseld. Er is natuurlijk veel te vertellen van Curaçao.
Later is Ard nog met hem een rondje wezen rijden voor de nodige boodschappen en eerste dag-acties, even de stad in (telefoonkaartje enzo...). Had ik mooi de tijd om het eten klaar te maken. Ieder zijn taak.

Theo kwam thuis met een 5,6 op een proefexamen. Telt niet mee, maar toch. Zo doorgaan, dan komt het helemaal goed!
Arjan is vast bezig met zijn project over milieuvervuiling. Tja, daar is wel
iets over te zeggen, hier. Hij heeft foto's gemaakt in de omgeving van Blue Bay. Morgen gaat hij met een vriend daar mee aan de gang: het moet een filmpje worden van ongeveer 4 minuten! Een kolfje naar zijn hand.
Nu wil Thijs zijn spreekbeurt doen over de Isla. Lijkt me een beetje hoog gegrepen voor een 8-jarige. Maar misschien moet ik hem gewoon zijn gang laten gaan?

Geen opmerkingen: