maandag 30 september 2013

Jamin

Een week of 2 geleden is hier op Curaçao een Jamin geopend. Ellen heeft er ongeveer alle dagen naar gevraagd. Wanneer gaan we er heen??
Ik heb het 2 weken uit kunnen stellen. Maar ja, het moet er toch een keer van komen. Eerst zouden we zaterdagmiddag gaan, maar dat kwam toch niet goed uit. Dus... eindelijk vanmiddag. Ellen had nog een bon van Zuikertuintje, de shoppingmall waar Jamin ook zit. Net als de Bruna en de Top-1-toys.
Natuurlijk hebben we samen eerst kwijlend door de winkel gelopen. Het ziet er zo mooi uit, en zo lekker. Echt één groot paradijs met alles wat ongezond is! Nou ja, dat kan geloof ik niet.
Aangezien ze een bon van 25 gulden had, had ze van mij de keus gekregen: je mag snoep kopen, maar dan moet je er ook van uitdelen aan de broers.
Liever had ik gezien dat ze wat leuks bij de Bruna had gekocht... Helaas, ze ging toch voor het lekker. Vooruit dan maar. Een grote zak (ze hield nog wel wat geld er aan over en daarvoor heeft ze een blad gekocht bij de Bruna...) waar haar grote broers heel blij mee waren! Die deelden in de feestvreugde.
mmmmm, lekker!!

Theo was ook al gelukkig: kreeg vandaag een 6 terug van Papiamentu. Hij vertelde dat ze maar een paar cijfers krijgen voor dit jaar. Dus als je dan een voldoende staat voor het eerste trimester, dan is dat heel verheugend! Zo doorgaan.

Toen ik vanmorgen voor het ziekenhuis stond werd ik gebeld. Een collega was ziek, of ik naar Muizenberg wilde gaan. Prima, geen probleem. Ik mocht wel gelijk gaan, maar dan zou ik daar heel vroeg staan. Dus heb ik eerst nog de dagopening gedaan. Tenslotte had ik dat al voorbereid. Om kwart over 7 ging ik weg en was ik nog ruim op tijd bij de prikpost.
Daar was het net druk genoeg om lekker bezig te zijn. Geen gekke dingen, iedereen goed te prikken. En om kwart over 11 weer terug naar het ziekenhuis.
Daar heb ik nog een uurtje hard gelopen om alles op tijd klaar te krijgen: alle buizen en materialen voor verzending registreren en verpakken.
Zodat ik om goed half 1 bij Ellen haar school was. En we samen naar Zuikertuintje konden gaan. Thijs was naar vriend Kiet, (beetje pech voor hem, hij weet nog niet dat we er geweest zijn...).

Geen opmerkingen: