dinsdag 15 januari 2013

administratie

Zonet eerst maar eens de administratie bijgewerkt. Mail beantwoord, mail gestuurd. Je bent zo 2 uur verder. Geeft niet, 't is ook een goed gevoel.
En de nieuwe blog van Annerieke gelezen. Die zijn nu in China om hun jongste kindje op te halen. Een belevenis apart. Ze weten al hoe het daar is omdat hun dochter ook uit China komt. Een ontroerend verhaal om te lezen. Hopen dat ze over 2 weken weer gezond en wel in Zeewolde zijn.

Vanmorgen toen Ellen en ik naar de Dividivi reden hoorden we op het nieuws dat het flink sneeuwde in de helft van Nederland. Met als gevolg 1000 km file. Ellen was heel blij dat ze daar niet in stond. De sneeuw had ze nog wel mee willen maken, de rest niet...
Er is een jonge juf uit Nederland gekomen om hier als vrijwilliger wat ervaring op te doen. Ik heb heel leuk met haar zitten praten, vanmorgen.
Verder heb ik met meester Wendell afgesproken dat we donderdag een lijst gaan maken van boeken die uit Nl moeten komen. Met de container die begin februari komt!

Vanmiddag moest Thijs weer naar Wilmie om te oefenen. Eerst een rijtje woordjes en dan iets leuks doen. Het liefste wil hij touwtje-springen. Maar ze hadden eerst dikke lol met zitten op een grote rol en dan een zware slang overgooien. Om z'n rugspieren te trainen.

Aan het eind van de middag kwamen opa en oma. Die waren bij de baai geweest en kwamen een hapje mee-eten. Oma was weer een beetje opgeknapt van een buikgriep. Ja, ook hier kennen we die perikelen.

Nu eerst maar eens een lekkere frisse douche... brr, zo koud. En dan lekker op tijd ons bed in! We hebben de ventilator bijna niet nodig.

Geen opmerkingen: