zaterdag 19 januari 2013

Beter

Vandaag ging het weer een stuk beter. Ik kon weer normaal aan de gang... appartement is schoon, Ellen heeft mij hard geholpen om de spinnewebben weg te halen en alle stof en zand van een week. Ongetwijfeld zitten er maandag al weer spinnewebben. Maar die zijn dan maar van 2 dagen. Tja, dat hoort er bij hier. Net als muggen. En zand.
Verder staat er nu een campingbedje. Alleen de kinderstoel moet nog van de zolder. En dan is alles klaar!

Ard is met de jongens hard aan de gang geweest in de tuin. De stekjes die oma verzameld heeft staan nu in de grond en de nieuwe bougainville ook. De rand is weer een stuk schoner en het onkruid heeft weer een douche gehad.

Net toen we tussen de middag aan tafel zaten kwam Janwillem, die vroeg of Theo zin had om mee te gaan naar de Blauwe Kamer. Theo moest er even over nadenken, maar besloot toch om dat te doen. Samen met Eli, Christa en Else, die op Veeris wonen, hebben ze een leuke middag gehad met veel lol. Erg leuk voor Theo om ook eens als jongste mee te mogen doen met oudere jongeren...

Tegelijk kwam Rianne om te vragen wie er zin had om mee te gaan naar 'onze' baai. Ellen en Thijs. De stroom was net uitgevallen. Rianne kon niet verder werken aan haar opdracht. Niemand kon op de laptop. Dan kun je maar beter naar de baai gaan.

En Ard ging naar San Juan, zijn palen ophalen. Dat zou al veel eerder, maar doordat hij ziek was geworden was dat er niet meer van gekomen. Met als gevolg dat ze er dus niet meer waren... Helaas. Misschien dat ze nog ergens boven water komen, de eigenaars van San Juan zouden nog eens goed rondvragen, maar de kans is klein. Dus dat wordt voorlopig even geen vlotten bouwen. Wachten op de palen uit Nederland.

Vanavond hebben we pannenkoeken gegeten. Wat smaakte mij dat lekker! Gelukkig zijn er nog een paar over. Voor morgen bij het ontbijt.

Geen opmerkingen: