dinsdag 8 januari 2013

Ene dag herfst, andere dag zomer

Dat kan hier. Gister leek het wel herfst: grijs, koud, nat. Vannacht ging het nog door met regenen. Maar vanmorgen werd het droog, kwam de zon er weer bij en voelde het ineens weer aangenaam warm. Heerlijk.

Langzamerhand krijgen de jongens hun cijfers van voor de vakantie terug. Tot nog toe alleen 2 vijven voor Arjan voor Spaans en Papiamentu. De rest, ook voor Theo, hoog. Maar we wachten nog op de echt spannende vakken... Theo verwacht morgen de rest van zijn cijfers.
Om de spanning te breken heeft hij vanmiddag maar eens weer een paar takken uit de boom achter gezaagd.

Vanmorgen zijn we, Rianne en ik, weer aan de slag gegaan op de Dividivi. Al hebben we ook een poos zitten kletsen... Toch ook een paar rijen boeken ingevoerd. Een klas kinderen van nieuwe boeken voorzien. Grappig om te zien hoe die klas gewend is, netjes boeken inlevert en nieuwe uitzoekt. Loopt als een trein. Vandaag zijn ze begonnen met de AVI toetsen. We zullen zien hoe dat afloopt!

En Thijs is weer naar Wilmie geweest om te oefenen met schrijven. Hij was ook al thuis bezig geweest. Moest voor morgen een heleboel woordjes oefenen.

Ard is bijna zonder stem aan het werk gegaan. Die zit nu oude foto's uit te zoeken. En linkjes te maken met de film 'Tula'.

Geen opmerkingen: