woensdag 23 januari 2013

Boodschappen en meer

Onze gasten zijn nog steeds heel vroeg wakker. Vooral die kleine gassies... Valt ook niet mee, omschakelen. Sander vond de ochtend heel lang duren, voordat Ellen weer thuis kwam.
Maar we hebben even fijn boodschappen gedaan. Net als in Nederland, gewoon bij de Albert Heijn. Maar dat kwam vooral omdat de pin-automaat het niet deed bij de Centrum. Toen heb ik maar voorgesteld om naar de AH te gaan, daar kun je ook pinnen. Dus zijn we met elkaar naar de stad gereden. Ik heb m'n best gedaan om de makkelijkste route te laten zien. Valt toch niet mee, om met ogen te kijken van mensen die hier nieuw zijn....

Ellen kwam gelijk met het bericht dat ze morgen vrij is! Komt dat even goed uit. Die kan zich dan heerlijk uitleven met die kleine jongens. Iedereen blij. Alleen eerst aan de gang met de spreekbeurt.
Vanmiddag ging Thijs met Rianne naar de baai. Ellen met Leo en Marlies. Ondertussen lag ik bij de fysio. En die heeft zo goed zijn best gedaan dat het nu gelijk klaar is. Nu zien om het zo te houden. Dat is dan weer iets lastiger. Toch maar op zoek naar oefeningen om de rugspieren te trainen.

Jaaaaa, zoiets...!  Of, toch maar iets anders?


Janwillem kwam vanavond nog langs om te vertellen dat hij toch iets langer op Curaçao blijft!!! Z'n baas had een leuk aanbod gedaan. Altijd fijn om te merken dat ze je niet kunnen missen en ze je waarderen om je werk.

Arjan vond een leuk idee in de krant. Zaterdag mogen 50 kinderen een solar-boot bouwen en dan doen ze daar 's middags een wedstrijd mee. Het is hier van vrijdag tot zondag Regatta. Dat zijn wedstrijden met zeilboten. Altijd al leuk. Maar nu doen ze er nog meer om heen. Het is echt feest in de stad.

Zoiets...


Arjan vind zoiets een echte uitdaging

1 opmerking:

Unknown zei

Dat klinkt gezellig! Mariëtte wij hebben nog van die gewichtjes voor je oefeningen. Mag je wel gebruiken hoor?!