maandag 21 januari 2013

Ze zijn er!

Een uurtje te laat, maar, landde het vliegtuig met Leo, Marlies, Sander en Job. Eigenlijk voor ons net zo handig. Nu kon Ard mooi gelijk na Target naar Hato om ze op te halen met de Pick-up. Want dat gaat natuurlijk niet lukken in mijn auto. En zo waren we allemaal bijna gelijk thuis: Arjan was er al, want die had geen Target omdat hun leider verhuisd is (en er nog geen nieuwe is...). Ellen kwam met Rianne thuis, die hadden eerst nog iemand anders thuis gebracht. Ik kwam met Thijs van judo. Ard en Theo kwamen met de logees van Hato.
Toen konden we even zitten om iets te drinken. Daarna was het voor een heel aantal mensen tijd om te gaan slapen....

Vanmiddag was ik eerst nog met Thijs naar de KNO geweest. Uitgebreide gehoortest. Alles ziet er goed uit, geen afwijkingen. Hij hoort alles.
Vroeg ik aan Thijs: dus je kon alles goed horen? Nou ja, zei hij, bijna alles. Soms dacht ik: nu is het wel weer tijd voor een piepje, dan drukte ik op het knopje.
Wat moet ik hier nu weer van denken? Dat geloof je toch niet?
Onderweg zei hij: Ik vind het niet leuk op school. Ik leer er niks.
Waarop ik zei: Je leert er wel van alles, maar misschien niet wat jij wilt. Wat zou je willen leren?
Thijs: Nou, bijvoorbeeld: Hoe overleef ik...... zonder auto?
Het is me d'r één. Ik zal het doorgeven aan de juf.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hi dag Mariette,

Ik ben heel blij dat het goed is met Thijs.
Nou, onze Thijs is een heel apart kindje, dat klopt.
Nou zo'n antwoordt van hoe overleef ik zonder auto, is echt iets voor hem. Hij geeft heel vaak van die antwoorden, dat je echt om kan lachen en niet zo makkelijk vergeet.