vrijdag 18 januari 2013

met dank aan oma...

Kon ik nog een dagje rustig aan doen. Ard bracht, net als gister, Thijs om kwart over 12 naar de Dividivi. En daar pikte oma Ellen en Thijs op. Mochten ze bij opa en oma eten (en even televisie kijken! dat is lang geleden...) daarna kwamen ze naar huis. Daardoor had ik een heeeerlijk lange ochtend. Op mijn dooie gemakje heb ik de badkamers gedaan. Boodschappen gehaald: cola, crackers, beschuit, biscuitjes. Gelijk maar in het groot. Je weet maar nooit of er nog meer hier in huis voor de bijl gaan. Dan kun je maar beter voorbereid zijn.
Toen was er nog tijd genoeg over om lekker in de hangmat te gaan. Toppunt van rust.
Het was ook wel klaar met mijn energie, dus maar goed dat het zo kon!
Uiteindelijk ging Ellen met oma nog naar de baai. Thijs wilde liever thuis blijven. Daar kon hij tenminste zeuren dat internet het niet deed... Het was weer eens zo ver. Alleen snap ik niet dat Thijs dan alsnog thuis blijft. Theo is nog bezig om het lego uit te zoeken. Daar mag hij nog steeds niet aan komen. Nu heeft hij dan roestige spijkers lopen zoeken. Of ik dan blikken wilde sparen. Ik geloof dat hij er iets van maken wil. Iets wat juf vroeger ook maakte. Het klonk erg dubieus, dus daar moeten we het eerst nog eens over hebben. Tot die tijd wil ik wel een paar blikken bewaren.
We aten vandaag rijst met kip-kerrie. Waarbij ik alleen aan de rijst heb gezeten. Maar daarbij doen we ook altijd een blik ananas. Onze jongens zijn daar gek op. Sowieso hebben ze er met z'n allen van zitten bunkeren. Het was vroeger bij ons altijd al een succes. Leuk om zo'n familierecept te hebben.
Theo heeft voor zijn filmpje nog geen officieel cijfer, maar de juf heeft wel gezegd dat het heel mooi was en dat het aan alle voorwaarden van de opdracht voldeed. Kijk, zo moet je het hebben. Ze heeft het zelfs in de klas van Arjan gezegd!

Ard komt net weer thuis. Die heeft een receptie gehad van een organisatie op onderwijs-gebied. Heeft daar de hele upper-ten gesproken van Curaçao. Netwerken, heet dat. Een kolfje naar zijn hand.
Maar nu is het weekend. Morgen het appartement schoonmaken, zodat maandag Leo en Marlies er in kunnen! Zo'n zin in!!

3 opmerkingen:

marlies zei

Zin in dat schoonmaken;)?!

marlies zei

Zin in dat schoonmaken;)?!

Mariëtte Koops zei

euhm... er zijn leukere dingen te doen, hier! Zal ik je volgende week vertellen.