maandag 18 maart 2013

Baseball

In Nederland was het voetbal, maar hier is het baseball. En omdat Nederland het zo goed doet door alle Curaçaose mannen, is het helemaal leuk om te kijken. Vinden Ard en Theo. Het maakt mij niet uit. Leuk als ze het goed doen. Ook prima als ze het niet goed doen. En of het nou voetbal, honkbal, schaatsen of zwemmen is.... ik blijf er niet voor wakker. Sorry, Ard maakt nu een foto, dus het lijkt net of ik heel geïnteresseerd zit te kijken, maar dat is niet zo.

















Vanmorgen kregen we een brief met een datum van 3 weken geleden. En een uiterste betalingsdatum van vorige week. We hebben het idee dat hier op Blue Bay de post niet zo vlot bezorgd wordt. Want hoe kun je een brief uit Nederland op maandagochtend voor kwart voor 9 bezorgen? Tijd om een brief aan Blue Bay te schrijven (en die met spoed te bezorgen).

Vanmiddag was Kiet bij Thijs. Na een poosje met Lego te hebben gespeeld mochten ze nog op de computer. O ja, eerst hadden ze samen ook al de afwas gedaan. Wat een lieverdjes, toch.



Om 4 uur zijn we naar Zuikertuintje gegaan. Daar heb ik de cadeautjes gekocht voor Thijs zijn verjaardag. Ondertussen gingen de jongens in het speeltuintje spelen. Kiet zei van te voren al dat hij niet op de draaimolen wilde, want daar kon hij niet tegen. Toen ik een half uur later bij hen kwam was hij er toch op geweest. Wat er nu precies niet goed gegaan was weet ik niet, maar hij had plekken op zijn knieën en zag bleek van ellende. Toch op de draaimolen gezeten. En hij kon er inderdaad niet tegen.
Na een boterham met pasta en een boterham met kaas kwam hij weer bij. Nog een pakje mueslikoeken en hij was klaar om te judoën. Pff, net op tijd.

In de tijd dat zij op judo waren, hadden wij tijd om met de juf te praten. Niet dat het echt overkomt wat je wilt zeggen. Maar aangezien we volgende week een uitgebreid gesprek gaan hebben over Thijs, lieten we het maar even langs ons afglijden. Een groot verschil tussen de juf van Ellen en de juf van Thijs... Speciaal onderwijs versus Funderend Onderwijs.

Daarna nog naar de Albert Heijn voor een traktatie. Wat fijn dat ze daar ook rekening houden met minder creatieve moeders. Heerlijke zakjes met spekjes, ziet er leuk uit, betaalbaar. Ik kan een zucht van verlichting slaken. Verder nog maar even het één en ander ingeslagen voor een home-made pizza: dat wil Thijs graag woensdag eten.

Geen opmerkingen: